• пн. апр. 29th, 2024

Това не е Коршевел – Моника Валериева остана в България и впечатли с избора си за СПА почивка

ByПетър Ангелов

ное. 10, 2023

Красавицата откри своето вълшебно място за луксозна почивка у нас

Една от най-красивите българки и популярен инфлуенсър Моника Валериева взриви социалните мрежи през последните дни. Със серия от постове и сторита тя предизвика голям интерес сред почитателите си, изумявайки ги с луксозната обстановка, в която се намира. Снимките предизвикаха най-разнообразни догадки за локацията на това красиво място.

Добре известно е, че Моника Валериева предпочита да прекарва своите почивки в най-популярните и луксозни дестинации по целия свят. Тя е радвала последователите си със снимкови сесии от Гърция, Италия, Сингапур, Бали и световни модни столици като Милано, Рим, Амстердам, Ню Йорк и много други.

През последните дни красавицата остави феновете си да гадаят за настоящата й локация. От кадрите се забелязваше, че тя е в луксозен хотел сред природата, в полите на планината и се любува на топли басейни и различни СПА наслади. Някои от почитателите на инфлуенсърката оприличиха мястото с имението на Дрейк в Калифорния, а според други това е елитния френски курорт Коршевел. Оказа се обаче, че Моника Валериева този път е решила да остане в България и да посети най-модерният СПА хотел у нас – Grand Hotel Therme в село Баня.

С постовете си красавицата ясно показва, че е открила своето вълшебно място и се радва на свободното си от ангажименти време. Известно е, че Grand Hotel Therme предлага луксозно 5-звездно обслужване, което може напълно да отговори на очакванията на популярната инфлуенсърка. Така тя вече разполага с още една топ локация, където да се грижи за тялото и тонуса си, при това на родна земя.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *