• нд. апр. 28th, 2024

Д-р Венета и Валентин Павлови сред първите лекари в Европа докоснали се до най-новите високотехнологични изобретения в имплантологията

ByПетър Ангелов

ное. 10, 2023

Д-р Венета и Валентин Павлови посетиха централата на световния лидер в производството на висококачествени импланти и иновативни решения в денталната медицина Osstem Implant в Сеул, Южна Корея.

Екипът на ЕО Дент имаше изключителната възможност да е сред първите лекари в Европа, които се докосват до най-новите високотехнологични корейски изобретения в имплантологията.

В лекционната част водещи учени и експерти представиха авангардните медицински технологии, които се очаква скоро да получат европейски СЕ-сертификат и така пациентите на ЕО Дент ще имат достъп до тях.

Българската делегация бе впечатлена от уникалната скулптура от импланти – “Deep Thinking”, олицетворяваща упоритостта и решимостта на технолозите на Osstem Implant.

“В ежедневната си работа ние разчитаме на непоклатимото качество на имплантите и авангардните решения на Osstem, и за нас личната среща в централата, където се „раждат“ изключителните им медицински постижения, както и запознаването ни от първо лице с визията им за бъдещето на денталната медицина, бе професионална и лична радост”, отбеляза д-р Валентин Павлов, медицински ръководител на Българо-немската имплантологично-хирургична дентална клиника на ЕО Дент.

“Тази научна визита ни впечатли с уникалното старание на корейските експерти в денталната медицина и непоколебимата им воля за развитие на високите технологии в името на оралното здраве”, коментира д-р Венета Павлова.

Вижте моменти от вълнуващата ни визита в Сеул в галерията и очаквайте най-новите технологии на Osstem в EO Dent

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *