• нд. апр. 28th, 2024

Собственичката на модния бранд “ TAILOR“ е новата „„Мисис България“ 2023

ByПетър Ангелов

ное. 7, 2023

На пищна церемония по раздаването на 25-ите награди за най-красива омъжена българка, короната „Мисис България Europe“ грабна Румяна Иванова от Варна.

Догодина Руми ще представи страната ни на „Мисис Европа“, където ще премери сили с всички красавици от Стария континент, носителки на титлата. 

Професионалната кариера на Румяна Иванова е впечатляваща. Тя е моделиер – конструктор, магистър по моден стайлинг, собственик на модната марка и модно ателие “ TAILOR“. Носителка е на множество награди, след които „Дизайнер“ за 2022 година, а бутикът й е в ТОП 10 на модните брандове в България за миналата година.

През лятото Румяна направи своя впечатляващ дебют в меката на изобилието – Дубай по време на конкурсa Man of the Universe, където представи своите уникални модели, с които впечатли изисканата публика.

Руми е представяла роклите на марка „TAILOR“ на множество престижни форуми и ревюта, сред които Fashion weekend  – Св. Влас 2023, Фестивал на модата и красотата -Варна 2023 и др.  Облича известни личности от българския хайлайф и Дубай.

На конкурса „Мисис България“ Румяна Иванова се представи с рокля по неин дизайн на нейната марка „ТAILOR“.

Румяна е майка на две деца. В свободното си време спортува,  бивш състезател по фитнес бикини е. Обича да готви, да чете книги и да прекарва време с децата и семейството си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *