• пт. апр. 26th, 2024

Най-добрите телефони втора ръка, защото новите не винаги си заслужават

ByПетър Ангелов

ное. 23, 2022

Купуването на нов телефон не означава, че трябва да се хвърлите на най-новия и най-добрия модел, особено след като те постоянно имат все по-високи цени. По-старите телефони могат да бъдат чудесен начин да спестите пари като едновременно с това сте в крак с функциите и приложенията. Безспорно лидера тук си остава iphone XR заради най-добрия пърформанс дори и на най-старите модели.

Как един телефон втора ръка може да надмине един нов

Ако търсите нов телефон за себе си или децата си, изборът на по-стар модел телефон може да ви спести немалка сума пари, като едновременно ще ви осигури и всички страхотни функции, от които се нуждаете. Ще трябва да поддържа нужните клетъчни мрежи и да ви гарантира редовни актуализации както на операционната система, така и на приложенията, за което е много добър вариант модела iphone XR, тъй като всяка година има нова версия. Когато избирате нов телефон за себе си, ще искате да да намерите най-добрия от всички евтини телефони, който да си заслужава и да ви върши работа. Изборът на телефон втора употреба също може да ви осигури някои функции, които са изчезнали при повечето нови смартфони като например жаковете за слушалки, поддръжката на допълнителна microSD карта и на две SIM карти.

За кого са подходящи телефоните втора употреба

По-старите модели телефони особено на iphone XR, които могат да бъдат намерени втора ръка, са страхотен вариант както за деца, така и за тийнейджъри, защото са много по-достъпни като цена, което означава, че няма да отидат на вятъра хиляди левове, когато бъде изпуснат в училище или се счупи по време на футболна тренировка. Ще ви дадем някой идеи за модели телефони втора ръка, така че да намерите подходящия. Спрямо техните характеристики и ценови диапазон ще можете да решите кой е най-оптимален както за вашия бюджет, така и за вашите нужди и ще ви върши работа.

Apple iPhone XR – всичко нужно на най-ниска цена

IPhone XR е само на едно поколение от най-новите предложения за смартфони Apple, което само по себе си говори, че не само ще си спестите пари, но и ще се възползвате от сегашните актуализации. Задната и предната камера поддържат много добра резолюция за снимки и видео, докато дисплея е с висока устойчивост на вода и прах. Батерията му ще ви даде до 15-20 часа работа при едно пълно зареждане, а когато дойде време за включване, можете да използвате дори и някои модели безжични зарядни като MagSafe на Apple, за да заредите батерията си по-бързо. Наличното място за съхранение при моделите на iphone XR, което може да използвате спокойно за музика и приложения, да записвате видео и да правите снимки, без да се тревожите, че ще ви свърши мястото на вашия iphone втора ръка. Ако все пак имате нужда от повече място за съхранение, то можете синхронизирате телефона си с iCloud и да си освободите място на на самия телефон.

Независимо кой модел телефон ще изберете, когато купувате телефони втора ръка трябва да вземете под внимание няколко неща – в какво състояние го купувате и дали е от магазин за техника, дали е имал инциденти и нещо подменено, дали зарядното му работи и колко време държи батерията. Това са само основните неща, за които да следите като е добре да помислите за какво ще ви е нужен основно телефона и при какви условия ще го ползвате. Едно е безспорно – с покупката на по-стар телефон можете да спестите пари, да имате това, което ви е нужно и да не разорите бюджета си за покупката на нов смартфон.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *