• пт. май 17th, 2024

Ива Атанасова избухва с бляскаво светско събитие

ByПетър Ангелов

май 2, 2024

Кои са най-добрите лица в сферата на телевизията, киното, шоубизнеса определят на 14 ти май 

Националният дворец на културата отново е официален домакин на лъскавите светски награди. 

Събитето Faces and Brands Awards се организира за втори път.Инициатор на грандиозната проява  е красивата и амбициозна Ива Атанасова.

Ива е автор и продуцент на новото токшоу Блондинка, излъчващо се по breaking News 24/7. Тази година в центъра на София -Националния дворец на културата, от сцената на Аура -Бамбу ще изгреят прожекторите, за да станем свидетели на церемонията по раздаване на статуетките за най-добри брандове и едни от най-популярните лица в киното,телевизията,музиката и шоу бизнеса.

Нетипичният дрескод от черно и диаманти ще постави началото на една бляскава вечер с имена като невероятната Мария Силвестър, успешната Наталия Кобилкина,която лети специално за наградите от британската столица Лондон.

Латино идолите автори на хитовете “Звънни ми ” , “ Сродни души”, “Mi amore” Торино и Пашата също ще присъстват на престижните награди и ще зарадват  със своя нов хит. 

Актьорът и Режисьор Ники Илиев, неотразимата Рая Пеева,Илияна Раева,Олга Модева и др.

Пиарът на звездите  и тв продуцент Атанас Лазаров отново е поел не леката задача да придаде звезден статут на бляскавите награди с много медии и едни от най-успешните и разпознаваеми популярни лица в страната ни. 

И тази година, в ролята на водеща  щевидим Айви, която по нищо не отстъпва позицията на водеща. До нея ще застане  сценичния й партньор и изпълнител Дани Леван.

На събитието се очакват много живи изпълнения на популярни изпълнители, нови  бизнес партньорства, което пък е и запазена марка в събитията на ‘Hi’ agency.

Много специални изненади, червен килим, блясък от диаманти и шампанско ни очакват ма 14 май от 19.30 часа в Националния дворец на културата Aura by Bamboo. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *