• пт. май 17th, 2024

Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery през май 2024 г.

ByПетър Ангелов

апр. 30, 2024

И този месец сме подбрали част от най-интересните заглавия, които предстоят да се излъчат по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery.



По Discovery ни очакват 3 нови поредици с високи залози, амбициозни сървайвалисти и невероятни кадри, уловени от камерите. Oчакваме с нетърпение и 8 май, когато по TLC ще стартира втори сезон на „Имението Милф“ с нова група секси, успешни зрели дами, които търсят своя шанс за любов. По Investigation Discovery ще видим още интересни случаи във втори сезон на „Убийствата в „Плейбой“, които ще поставят под въпрос всичко за едно от най-разпознаваемите американски издания. HGTV ще ни пренесе в Италия с новата поредица „Фантастични ремонти: по италиански“, в която двойка ще преобрази исторически дом във ферма. По Food Network пък ще проследим група готвачи в 24-часово съзтезание без прекъсване. По HBO от 6 май стартира лимитираният Max Original сериал „В кръг“, а филмовите вечери през уикендите ще ни срещнат със Силвестър Сталоун в „Самарянин“, с Глен Клоуз и Мила Кунис в „Четири добри дни“, с Тимъти Шаламе в „Дюн“, с Колин Фарел в „Омарът“ и с други. По традиция четвъртъците са запазени за документални заглавия, като през месец май ще се пренесем в Кан и ще разберем всичко от последните години за фестивала там.

Разбери повече в селекцията ни за най-интересното по телевизионните канали на WBD по-долу.



Да продадеш колата си – обиколка по света, нова поредица (10×60) на 15 май, сряда, 21:00 часа. Майк и Елвис тръгват по света! Този път залозите са по-високи, крайните срокове по-кратки, а автомобилните трансформации са по-смайващи от всякога.

Експедиция от ада: Изгубени архиви, нова поредица, (5×60) от 26 май, неделя, 21:00 часа. По-странната и от измислица история за Мики Гросман, авантюрист, който изпраща група амбициозни сървайвалисти на невъзможно пътешествие из Южна Америка. ТРЕЙЛЪР

Заснето на живо!, нова поредица (15х30) от 3 май, петък, 22:00 часа. Кражби, насилие, безсрамно поведение и смущаващо смешни моменти – всичко това и още много е уловено от камерите. 


Имението Милф, сезон 2 (10х60) от 8 май, сряда, 21:00 часа. 
Необвързани жени се подлагат на неповторими изживявания с надеждата да намерят любовта в красиво кътче в Канада. Но шокиращо събитие преобръща света им с главата надолу. ТРЕЙЛЪР

90 дни до сватбата: Заживяха ли щастливо?, сезон 8 (24х60) от 19 май, неделя, 21:00 часа. Двойките вече са женени, но бързо осъзнават, че меденият месец е приключил, когато брачният живот в Америка не оправдава очакванията им.

Вземете моя тумор, нова поредица (6х60) от 23 май, чeтвъpтък, 22:00 часа. Хора, живеещи с изключително големи, редки и понякога животозастрашаващи тумори, търсят помощ от световноизвестни хирурзи, които се захващат само с най-трудните случаи.

Клиника за наднормено тегло в Италия, сезон 2 (9х60) от 31 май, пeтък, 21:00 часа. Специализирана клиника в Неапол помага на хора с наднормено тегло, които се опитват да отслабнат през най-трудната година в живота си.


Убийствата в „Плейбой“, сезон 2 (7х60) от 10 май, петък, 22:00 часа.
 Поредицата поставя под въпрос всичко за едно от най-разпознаваемите американски издания – Playboy, като разследва убийства, разкрива капаните на славата и принуждава публиката да се съмнява в това, което си е мислила, че знае.

Преследвачи на бегълци, нова поредица (12х30) от 15 май, сряда, 22:00 часа. Ловци на глави в Америка водят неочаквани разговори със своите пленници по пътя обратно към затвора.

Паранормални досиета, сезон 10 (13х60) от 18 май, събота, 22:00 часа. Медиумът Ейми Алън и пенсионираният детектив от отдел „Убийства“ Стив Дишиави използват уникалните си умения, за да разследват необясними паранормални явления в обитавани от духове места в цяла Америка.

Фантастични ремонти: по италиански, нова поредица (6х60) от 16 май, четвъртък, 22:00 часа. В тази нова лимитирана поредица ще се присъединим към Дейв и Джени, които пътуват до Италия, за да се заемат с най-големия си проект досега, помагайки на приятели да реновират исторически дом и да го превърнат във фермата, за която винаги са мечтали!

Оживление в квартала, сезон 5 (7х60) от 4 май, събота, 22:00 часа. Четири отбора от суперзвезди на HGTV се изправят в състезание за обновяване на дома. Къщата на отбора, която се оцени най-високо накрая, печели всичко!

Лесен ремонт със семейство Де Бур, сезон 2 (8х60), от 29 май, сряда, 22:00 часа. Семейство Де Бур преминават през най-предизвикателната глава от живота си, докато създават и изграждат дизайнерски бизнес и се заемат с ремонти за клиенти, докато отглеждат четири малки деца.

Защо, по дяволите, купих тази къща?, сезон 2 (8х60), от 22 май, сряда, 23:00 часа. Дизайнерката и реноваторка Ким Улф се притичва на помощ на собствениците на жилища, изпитващи силни съмнения след покупката. Тя използва експертните си умения, за да преобрази безличните пространства.


Best Bite In Town, нова поредица (8х60) от 21 май, вторник, 18:55 часа.
 Двама готвачи от Food Network посещават градове, в които не са били, и всеки от тях представя любимото си ястие от популярен местен ресторант пред експертна комисия, която ще отличи най-добрата хапка в града.

24 in 24: Last Chef Standing, нова поредица (8х120) от 29 май, сряда, 18:55 часа. 24 готвачи се изправят пред 24 предизвикателства за 24 часа без прекъсване за шанс да спечелят $50 000.


В кръг, Max Original лимитиран сериал от 6 май, понеделник, 22:00 часа.
 Стивън Содърбърг създава сложен трилър, който проследява последиците от неуспешно отвличане, което разкрива дълго пазени тайни в днешен Ню Йорк.

13 живота, 12 май, неделя, 21:00 часа. Базиран на истинската история, завладяла света, „13 живота“ е вълнуващ разказ за спасяването на момчешки футболен отбор от пещерата Там Луанг в Тайланд, след като водата в нея се покачва след проливен дъжд. С помощта на най-квалифицираните водолази в света е започната мъчителна спасителна мисия, която е образец за кураж на най-високо ниво и история за силата на човешкия дух.

Самарянин, 19 май, неделя, 21:00 часа. „Самарянин“ с участието на Силвестър Сталоун проследява момченце (Джейвън Уона Уолтън), което иска да разбере дали митичният герой (Сталоун), пазил квартала му и изчезнал преди 20 години след трагедия, все още е жив. Филмът на Джулиъс Ейвъри е базиран на комикса на Браги Ф. Шут.

Дюн, 26 май, неделя, 21:00 часа. Млад воин на име Пол Атреидски подобно на месия повежда хората си в битка срещу зъл барон, за да подсигури оцеляването им и да спре междугалактическата търговия с най-оскъдния и желан ресурс във Вселената.

Четири добри дни, 11 май, събота, 21:00 часа. Глен Клоуз и Мила Кунис са в главните роли в тази въздействаща драма, базирана на действителни събития. Те са Деб и Моли – майка и нейната наркозависима дъщеря, които се сблъскват с най-трудните четири дни от живота си. Моли преминава през още една програма за детоксикация.

Омарът, 18 май, събота, 21:00 часа. В тази романтична черна комедия намирането на любовта е въпрос на живот и смърт. Според правилата в дистопичния свят на близкото бъдеще всички необвързани трябва да бъдат арестувани и изпратени в Хотела, където са задължени да открият половинката си в рамките на 45 дни. Ако не успеят, ще бъдат превърнати в животно по избор и пуснати в Гората. Отчаян Мъж решава да избяга от Хотела, попада в Гората, където живее група бунтовници, наречени Самотниците, и се влюбва, въпреки че с това нарушава техните правила.

И кралят рече: „Каква чудесна машинка!“, 16 май, четвъртък, 22:30 часа. Режисьорите Аксел Даниелсън и Максимилиен Ван Ертрик отново насочват камерите си към обществото, за да изследват, обяснят и изложат наяве как неконтролируемата мания по външния вид е променила човешкото ни поведение. Филмът описва как човечеството е преминало от снимки в задния двор до индустрия за създаване на съдържание за милиарди евро само за 200 години.

Целуни бъдещето, 30 май, четвъртък, 22:45 часа. Актуална история за неподчинение по време на обсадата на Сараево през 90-те години на миналия век. Една ъндърграунд общност използва музиката и изкуството, за да привлече глобалното внимание. Това е и историята на следвоенния концерт на U2, който празнува тежкия триумф на града над етническия национализъм.

Кан без цензура, 23 май, четвъртък, 22:50 часа. Филмът показва вълнуващото приключение на фестивала в Кан и всичко, което той представлява, в последните години. В него се включват директорът на фестивала Тиери Фремо, редовните гости на Кан Тилда Суинтън, Жулиет Бинош и Леа Сейду, режисьори като Оливър Стоун, Лин Рамзи, Майк Лий, Куентин Тарантино, Шон Бейкър, Кен Лоуч и Вим Вендерс, както и продуценти, журналисти, фотографи, ръководители, фестивални програмисти, модни дизайнери, организатори на партита и мениджъри на хотели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *