• нд. май 5th, 2024

Faces and Brands Awards събира на едно място лица и бизнеси на 14 май

ByПетър Ангелов

апр. 25, 2024

В средата на месец май, ще се проведе второто издание на годишните награди Faces and Brands Awards. Водещи на събитието ще бъдат ослепителната Ива Атанасова и талантливият Дани Леван.

Ива Атанасова е утвърден професионалист в сферата на журналистиката, медиите, модата и музиката. Дани Леван е български певец, а от скоро и част от екипа на музикална телевизия BOX TV.

Към момента, това е едно от най-обсъжданите светски събития и тръпнем в очакване да разберем, кои ще бъдат отличените лица и брандове. Ще стане ясно кои са най-влиятелните личности и бизнеси за изминалата година.

Сред част от очакваните победители са Торино и Пашата, Олга Модева, Мария Силвестър, Илияна Раева, Виктория от втори сезон на „Ергенът“, Наталия Кобилкина, шеф Никола Симеонов, Ники Илиев, Пит Андрейчев, Маргарита Стоева и други.

На церемонията по връчването на наградите ще видим водещи лица от бизнеса, шоубизнеса, модата и социалните мрежи. Събитието е идеално за обмен на контакти, възможности за създаване на партньорства и други.

Е, бе пропускайте да бъдете част от най-бляскавото събитие за първата половина на 2024 година, а именно Faces and Brands Awards. Локацията е AURA by Bamboo, а датата на събитието е 14 май. Началото на звездната вечер ще бъде в 19:30 часа. Дрескодът ще бъде черно с диаманти..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *