• пн. апр. 29th, 2024

Al Amar получи голямата престижна награда Бранд на България

ByПетър Ангелов

апр. 16, 2024

Трансгранично сътрудничество между Близкия Изток и България в сегмент парфюмерийна индустрия и създаване на иновативен български бранд за парфюми с арабски масла
НАГРАДАТА „БРАНД НА БЪЛГАРИЯ“ в тази категория отиде при AL AMAR.

Al Amar – марка, която носи в себе си мистерията на Изтока и изтънченият вкус на Европа.

Парфюмните масла са директен внос от Близкия Изток – Дубай и Саудитска Арабия. Високият вискозитет на парфюмните есенции позволява да са изключително дълготрайни и с наситен аромат. Брандът е с производствени бази в Дубай и към момента успешно разработва стратегия за увеличаване на собствената верига магазини в България, които към момента са 12. В портфолиото на компанията са 254 бранда парфюми включително и най-скъпия парфюм в света. Бутилката на продукта държи рекорд за най-много инкрустирани диаманти в нея – над 3571. Самият парфюм е 1,295 милиона долара.

Част от портфолиото на Ал Амар са Swiss Arabian, Sapil Parfumes, Chris Adams Parfumes, Nabeel parfumes и много други световно признати марки.
Мисията на Ал Амар е да направи достъпни за българския потребител уникалните аромати от Близкия изток. Парфюмите и маслата са със завладяващи сетивата арабски ухания, изтънчени и подходящи за всеки вкус и повод. Днес всички наши известни личности Енджи Касабие , Ники Кънчев, Есил Дюран, Ева Георгиева, Натали Гуркова, Атанас Лазаров, Рабих ел Зейнеб се доверяват на ароматите от Al Amar.

Основателят на бранда Ал АМАР – Ахмед Хамед получи официално своя престижен приз – Бранд на България.

Наградата връчи Милена Петрова, основател на център за естстични процедури, информират от PRofile interantional.
Сред официалните гости по време на церемонията забелязахме
Посланикът на Мароко Н. Пр. г-жа Закия Ел Мидауи г-жа Албена Джоунс.

Al Amar подкрепя престижната модна седмица Sofia Fashion week, наградите за мода стил и бизнес на Краси Недялков, Faces and brands на Ива Атанасова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *