• пт. май 3rd, 2024

Мечтата за красива коса има своето име Кератинова терапия Kadiffe Gold!

ByПетър Ангелов

дек. 21, 2023

Здравей красавице! Опита ли новата кератинова терапия Kadiffe? За повече здравина, хидратация и огледален блясък за твоята коса в едно! Ако не си, време е да ти разкажем подробно за изкушаващият златен ритуал на Kadiffe!

Поглези сетивата си с луксозната кератинова терапия Kadiffe GOLD! За укротена, подхранена, жизнена и блестяща коса! Опитай изключителната комбинация от кератин и арган, които дават нов живот на вашата коса. Ние ще ви отведем на пътешествие към перфектната коса с кератинова терапия Kadiffe GOLD!

Тази терапия подобрява цялостното състояние на косата като се използва кератин. Това е естествен протеин, който се намира в косъма. Тази терапия е особено популярна сред хората с къдрава или чуплива коса, защото помага за изглаждане и овлажняване на косъма, правейки го по-гладък, мек и лесен за поддържане. Това е идеалното решение за всички дами, които изправят косата си ежедневно с преса. Благодарение на Кератиновата терапия Kadiffe Gold имате изгладена коса без да използвате топлинни уреди и да увреждате косъма ден след ден!

Ще ни попитате как е възможно това?

Процедурата се изпълнява от професионален фризьор. Нанася се малко количество от терапията и с помощта на топлината от пресата за изправяне на коса се запечатва кератина в косъма. Самата терапия е обогатена с подхранващи масла и хидратиращи съставки, които помагат за изглаждане и овлажняване на косъма, правейки го по-здрав, по-гладък и жизнен. Резултатът е изглаждане на косъма и подобряване на неговата структура. Ефекта е забележителен, запазва се до 2 месеца с правилната поддръжка у дома!

Към Кератиновата терапия Kadiffe Gold има разработени два специални продукта кератинов шампоан и балсам, които при редовна употреба след терапията ще запазят ефекта от изправянето и ще поддържат блясъка на косата ви точно както след процедурата!

Знаем че ще ни попитате дали може да се направи на всяка коса?

О, да! Кератиновата терапия с изглаждащ ефект на Kadiffe е подходяща за всеки тип коса, както и без значение дали косата е естествена, боядисвана или изсветлявана!
Подобрява цялостният външен вид и буквално съживява и най-дехидратираната и изтощена коса!
А за сияйният блясък веднага ще чуете комплименти от вашите приятелки!


Укротете косата! Насладете се на безупречна плътност и невероятен блясък, докато косата ви става по-мека гъвкава и идеално гладка. Направете първата стъпка към красивата си промяна с кератинова терапия Kadiffe Gold!
Вашата коса заслужава най-доброто!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *