• ср. апр. 24th, 2024

Магда отново блести като лице на козметичен бранд

ByПетър Ангелов

дек. 8, 2022

Красивата Магда отново изненада почитателите си в своя Instagram профил с красива фотосесия. Само преди дни певицата презентира старта на козметичния бранд Chrissie Cosmetics, като негов посланик за България. През последните години талантливата изпълнителка е предпочитано лице за различни рекламни кампании от модни брандове до козметични продукти и продукти свързани със здравословния начин на живот. Това разбира се не е никак изненадващо, предвид факта, че Магда е вече на 39 години, но изглежда по-добре от всякога. Красивата бургазлийка не крие, че зад това се крие здравословен начин на живот и разбира се правилен подбор от козметика за лице.

Кои са Chrissie Cosmetics?

Chrissie Cosmetics е Италианска козметика с дългогодишен опит на италианския пазар и разпознаваеми със своето високо качество и иновативни технологии. Всеки от продуктите е клинично тестван и създаден чрез биотехнологии, които разкриват най-съвременните начини за борба със специфични нужди на кожата. Силно ефикасни и специално селектирани да решат всеки проблем на кожата, включително и стареенето.

От иновациите и високите биотехнологии идва CRISSIE COSMETICS, линията от високо ефективни лечения, стриктно формулирани с най-високи стандарти за безопасност и сертифицирани суровини чрез клинични тестове на международно ниво. Бионаличността на активните съставки от естествен произход, използването на магнетизирана вода (патентована биотехнология) и Anti Age патентът MI2003A001184 са мощните съюзници, способни да задоволят всеки тип кожа и да станат неразделна и незаменима част от красотата и личната грижа.

Какво предлага Chrissie Cosmetics?

Мисията на Chrissie Cosmetics е да се доближи максимално до естествени съставки, биотехнологии и изцяло природосъобразни продукти създадени директно в собствени лаборатории. Един от най-разпознаваемите продукти е крем за лице 24K Gold, създаден с колоидното злато и златни пептиди, без аналог на пазара.

Запазена марка на италианският козметичен гигант са продуктите в категория Еликсир за лице, отново на основата на магнетизирана вода. Всеки еликсир се отличава с висока концентрация на супер чисти активни съставки затворени в растителни перли, които се разтварят при нанасяне.

Редно е да споменем и един от бестселърите в продуктовия каталог Колаген серум за лице HY.EG.10 – Възстановяваща, регенерираща двуфазна терапия, подходяща за всеки тип кожа, дори и за най-чувствителната.

Освен висок клас бяла козметика, брандът разполага и с подбрана селекция в категория грим, където са представени няколко изключителни продукта като иновативния фон дьо тен 8K ULTRA HD на основата на магнетизирана вода, Хиалуронов блясък за устни 8K HD и бронзант.

По случай старта на бранда и в България Chrissie Cosmetics подаряват -30% празнична отстъпка през целия месец Декември на всички продукти в сайта www.chrissiecosmetics.bg – достъпна възможност за всяка дама да се докосне до истинско качество и бяла козметика от ново поколение. Последвайте профилите на Chrissie Cosmetics и в социалните мрежи Facebook и Instagram, за да сте винаги информирани за актуалните кодове и отстъпки. Ако сте пропуснали някое от нашите намаления може да се възползвате от промо код MAGDA20, който важи при ненамалени продукти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *