• пт. апр. 19th, 2024

Куп звезди празнуват първия РД на Planeta By Eleven СНИМКИ

ByПетър Ангелов

дек. 5, 2022

Най-модерният и актуален клуб в нощна София „Planeta By Eleven“отпразнува шумно своя първи рожден ден.

За да уважат празника на любимото заведение пристигнаха много ВИП гости и най-големите звезди на родната фолк сцена.

Сред ВИП гостите се откроиха Галена, Преслава, Емануела, Теди Александрова, Илиян, Диона, Роксана, както и младите надежди на „Пайнер“ Тина, Кирил, Антонио, Айви и Симон. 

Купонът продължи до малките часове на нощта, като най-активни на микрофона се оказаха Емануела и Теди Александрова, които дори загатнаха, че подготвят втори дует след успешния хит „Дърпай“. Още от сутринтамного от изпълнителите се включиха с видео поздрави към клуба, в който обожават да пеят и да се забавляват.

Преслава, Галена, Галин, Фики, Тита, Анелия, Джена, Илиян, Борис Дали, Торино и Пашата, Ариа, Теди Александрова и Емануела са малка част от популярните лица, които се разписаха с оригинални поздрави. 

Екипът на „Planeta By Eleven“ се бе постарал наистина много, за да даде празничен облик и настроение на всички свои гости, които решиха да споделят с тях празника. Огромна торта, стилна украса и заря, която озари небето в Студентски град бяха само малка част от изненадите на вечерта. Гостите получиха и от специалната водка и шампанско с логото на клуба, както и диск, събрал най-големите хитове на годината, направен лично от DJ J.F.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *