• пт. апр. 26th, 2024

От MAGAMA: Изсветляване, балеаж, кичури или фолиаж кое да изберем?

ByПетър Ангелов

окт. 25, 2022

Привет дами с изкусително красиви руси коси и на вас, които искате да имате такива. Колко от вас са мечтали да имат определен рус нюанс и никога не са го постигали или пътят до него е труден, след няколко неуспешни процедури, косата ви е била изгорена и буквално от красивата ви преди това коса няма и спомен!

Е мили дами днес ще ви разкажем кое и как да направите, за да нямате никакви разочарования! Разглеждайки различни предложения в нета вероятно сте попадали на много атрактивни и уникално красиви коси, в бледо розово, пепеливо русо, или божествено преливане от тъмни към светли нюанси. Когато си харесате определен цвят направете предварителна консултация с фризьор!

В салон Магама това се извършва след диагностика на косата и детайлно разглеждане на вашето желание за промяна на цвета! Често запитванията са за трансформация и изсветляване на цвета с повече от 8 тона! Не във всички случаи това е препоръчително и може да се случи с една процедура.
В днешно време фризьорите разполагат буквално с магически продукти благодарение, на които могат да направят чудеса с вашата коса! Използвайки щадящите пудри на #Kadiffe и цялата линия от продукти за грижа в салон Магама, вашата невероятна коса ще бъде подхранена, здрава дори и след изсветляване и с невероятна гладкост и блясък.

Когато става въпрос за трансформация на коста от тъмни цветове към руси такива популярния балеаж, а вече и фолиаж са желаните от дамите техники за изсветляване на косата. Да това е  много добро решение, с което може да имате красива руса коса в нежна преливка или с акцент на светлите воали в определена зона на косата, с която постигаме повече релеф, обем или дълбочина на цвета!

Извършената от професионалисти процедура ви дава сигурност за желания финален резултат. В някои случаи подобна промяна изисква повече време, поради технологичния развой на продуктите и времето, което трябва да имат като въздействие върху косата! В зависимост от сложността на изсветляването, това може да отнеме между 3 и 6 часа. Казвали, че красотата изисква време, а това време прекарано в прекрасна компания и приятни срещи с приятелки в салона за красота е най-добрата терапия за всяка жена.

По-честите варианти за внасяне на повече светлина в косите е с леки кичури коса, които могат да бъдат разположени така, че да озаряват лицето и по-тъмен цвят в задната част на главата!

Когато говорим за екстремно ярки или фешън цветове подхода е малко по-различен! За да се постигнат тези резултатие е важно да бъде изсветлена цялата коса. Разбира се такава промяна може да предприемете само ако вашата естествена коса го позволява. На финала нежни розови или перлени тонове, както и светли аметис или кехлибар могат да са вашето различно аз.

Ако вашата коса не позволява да бъде изсветлявана често или въобще, то може да бъде поставена допълнителна коса в желаните от вас цветове. Така без никакво химическо третиране ще имате по-светли или цветни кичури във вашата прическа.

Е дами, готовили сте за вашата трансформация? Ние сме с вас на всяка крачка по пътя на разкрасяването на вашата коса! Заедно с уникалните продукти на #Kadiffe може да имате неземно красиви цветове, а косата ви ще бъде запазена и здрава с подхранващата линия шампоан, балсам и маска за коса! Докосването на разкошна здрава коса е повече от луксозно изживяване! Подарете си го!

Повече за продуктите на #Kadiffe може да видите на Magama-shop.com или Magama.org

Професионалните продукти #Kadiffe ще намерите във физическите ни магазини
София Дамян Груев 46 0898777740

София Патриарх Евтимий 51 0898778137
София  Солунска 23 0898770058

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *