• чт. апр. 18th, 2024

Андреа работи по нови хитове в Румъния

ByПетър Ангелов

сеп. 21, 2022

В свое живо ключване от Румъния, балканската звезда Андреа успя да поговори с многобройните си почитатели и сподели доста интересни неща.

Вижте видеото тук:

Певицата работи върху няколко проекта, а пътуването и престоят в Румъния също са свързани със създаването на нова музика, с която да зарадва феновете си от цял свят.

Андреа сподели че през месец ноември ще клипира песента си от Оцко, а по видеото ще работи Станислав Христов – Стенли, с когото изпълнителката работи по последните си видеа. Кога обаче проектът ще бъде факт, певицата не издаде.

Балканската звезда сподели че работи и по няколко парчета в Албания, едно от които вече е напълно завършено. Също така, Андреа сподели че предстои да издаде албум на испански, който ще включва вече издадени парчета плюс няколко нови попълнения.

Припомняме ви, че това далеч не е първият път в който певицата пее на испански – първо беше малка част от хита „Only you“ през 2012 година, след това „Besame“ през 2014 година, който също успя да се наложи на Балканите и в Латинска Америка, мега хита „Miss California“, който само на едно видео в YouTube има над 102 000 000 прегледа. Малко след това, на бял свят се появи и другият международен хит на Андреа „Amor Peligroso“, който също се радва на висока гледаемост в YouTube, както и парчетата „Ven Pa Ca“ и „Ale le“, последното без видеоклип.

Андреа далеч не е от изпълнителите които бълват песен след песен, но когато представя проект, меломнаите го очакват с нетърпение, а певицата надминава и най-смелите им очаквания.

Припомняме ви, че наравно с работните си ангажименти, Андреа успя да посети родното Черноморие, както бе забелязана в най-тузарските заведения в екзотичен Миконос, където бе в компанията на своят фотограф и приятел Tibor Golob.

За своите участия, Андреа сподели че ще бъдат с изцяло нова програма, защото жанрът има нужда от освежаване и иска да предложи най-доброто изживяване на публиката.

Балканската звезда намекна също, че може предстои и сръбска колаборация, както и изказа много хубави впечатления за колегите си Константин, Ивана и Софи Маринова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *