• сб. апр. 20th, 2024

Голям финал и голяма награда за победителя на Луда надпревара 2021

ByПетър Ангелов

сеп. 24, 2021

Третото и последно издание на Луда надпревара започва след броени часове, а интересът към събитието нараства с всяка изминала секунда.

И ето че дойде 25 и 26 септември, в които финалното издание на Луда надпревара ще събере на едно място любителите на високите скорости. Стартът е в 16:00 часа, а надпреварата ще бъде до 20:00 часа. Цели 4 часа незабравимо изживяване за всички посетители.

Синоптиците окуражават, че времето ще бъде топло и приятно, за да се радваме подобаващо на финалното издание на Луда надпревара.

Голям финал и голяма награда, а именно автомобил Hyundai Getz, на когото ще се радва победителят в големият и зрелищен завършек на Луда надпревара за тази година.

В шоуто, в което има много емоция, динамика и екшън, могат да участват всички със собственоръчно направени автомобили. Условието за участие е да имаш свидетелство за правоуправление и да бъдеш запознат с правилата и условията на Луда надпревара.

Всичко това и още много изненади ни очакват на Луда надпревара. Не пропускайте да станете част от шоуто за което всички ще говорят.. И ще се помни дълго!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *