• вт. апр. 16th, 2024

Антонио и Лорена впечатлиха с тоталният хит „Не се търпи“

ByПетър Ангелов

авг. 28, 2021

Новият музикален проект на младата надежда на фирма „Пайнер“ Антонио и мегазвездата на „Хит Микс Мюзик“ Лорена, направи премиера в YouTube канала на телевизия „Планета“ – PlanetaOfficial преди броени часове, а вече се налага като един от тоталните хитове на сезона.

Дори и в напреднала бременност, Лорена изглежда повече от перфектно и се радва на любовта на меломаните, които нямат търпение любимката им да се завърне на клубната сцена, защото прави незабравими партита.

Друга е ситуацията при Антонио, който набира все по-голяма популярност и клубовете са в надпревара, кой да покани първи новото острие на „Пайнер“. С тоталните си хитове „Идвам да те взема“ с участието на Таня Маринова и „Стая за игра“, а сега към тях се присъединява и хитовата колаборация с Лорена „Не се търпи“.

В профила на популярният коафьор Емилио Стефано се появи бекстейдж кадър от снимките на клипа, на който освен Лорена, Антонио и Емилио, разпознаваме и топ фотографа Теди Грозданов.

Музиката и аранжимента на „Не се търпи“ са дело на хитмейкъра Деян Асенов, който винаги изненадва с различни проекти. Текстът е написан от Лора Димитрова, Александър Попов и Петър Петров. За видеоклипът се е погрижил Иван Димитров TOREX, а фотосесия, двамата заснеха с Теди Грозданов.

Снимка: Теди Грозданов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *