• чт. апр. 18th, 2024

Biofresh с до -50% намаления

ByПетър Ангелов

авг. 20, 2021

Месец август е изпълнен с изненади от козметичен бранд номер едно в България, а именно Biofresh.

Какви предложения са Ви подготвили, можете да видите в статията, а също така, можете да посетите уебсайта на Biofreshwww.biofresh.bg

5 броя Дезинфекциращ гел за интензивно почистване на ръцете „Biofresh Protect“ -15%

Идеален за ефективна дезинфекция и поддържане на лична хигиена. Притежава бактерицидно, фунгицидно и вирусоцидно действие. Това позволява да бъде използван навсякъде и по всяко време, дори когато нямате възможност да почистите ръцете си с вода и сапун. Не изсушава допълнително кожата и не остава след себе си силен аромат на етанол.

Дезинфекциращият гел за ръце „Biofresh Protect“ дължи силно защитното си действието на своя състав:

  • Сребърна вода– сребърната вода спира растежа на над  650 вида бактерии, вируси и всякакви гъбички, благодарение на свойството си да ограничава достъпа на кислород до клетките  на едноклетъчните микроорганизми. Бактериите не развиват резистентност към сребърната вода. Тя е чудесно антисептично и противовъзпалително средство и балансира  ph-то на кожата;
  • 74% Етанол – притежава дезинфекциращо действие;

Kataleya Summer Set -20%

Насладете се на нежно ухание на лято, копринено мека кожа, която блести и зашеметява.

Комплекта съдържа:

Балсам за изтощена и третирана коса „Rose of Bulgaria“ -40%

Натуралната розова вода, в комбинация със специалните подхранващи съставки и витамини, гарантира здравина и красота на вашата коса. Благотворното масло от жожоба и екстрактът от лайка подхранват и хидратират в дълбочина сухата и и повредена коса като я правят:

  • копринени мека;
  • блестяща;
  • лесна за оформяне;

Ревитализиращ крем за ръце „NAT’AURA“ -40%

Елегантната и бързоабсорбираща се формула осигурява оптимална грижа, еластичност и комфорт.Уникалният комплекс от натурални ингредиенти неутрализира вредите, нанесени от външните агресори и помага на дермата да възстанови естествените си защитни механизми. Кожата на ръцете е енергизирана, балансирана и съживена.

 Ревитализиращ крем за ръце от серията „NAT’AURA“ съдържа: 

– 96% Натурални ингредиенти 

– 46% Органик ингредиенти

Активни съставки:

  • PHYTOCELLTEC™ ALP ROSE /стволови клетки от алпийска роза/без звездички – оптимизирайки потенциала на епидермалните стволови клетки подобрява епидермалната регенерация и бариерната функция на кожата. Редуцира следите от стареенето на кожата – бръчки, зачервявания, загуба на тонус.
  • ALPINE ROSE ACTIVE** /органик екстракт от Алпийска роза/ – екстракт от алпийска роза от органично земеделие. Съдържа флавоноиди, които имат способността да улавят свободни радикали, подсилват клетъчните мембрани, подобряват микроциркулацията, редуцират възпаленията.
  • Органик Бораго масло** – стимулира регенерацията и клетъчното обновление на епидермиса. Подпомага възвръщането на еластичността на кожата и има превантивно anti age действие.
  • Органик Шеа масло** – подхранва, регенерира, хидратира, защитава кожата и възвръща естествения й баланс. Представлява естествен UV филтър. При контакт с кожата оставя копринено усещане.

Слънцезащитен крем SPF30 „SUN CARE“ -50%

Летният загар е красив спомен за лятото, който кожата ни дълго пази, за да ни напомня за най-приятните моменти под слънцето.

Останете спокойни на плажа, като защитите кожата си от вредните слънчеви лъчи със Слънцезащитен крем SPF30 от линията „SUN CARE“ Кожата остава мека, хидратирана и гладка, благодарение на активните съставки:

  • ВИТАМИН Е – мощен антиоксидант, който засилва естествената защитна бариера на кожата и подобрява еластичностт;
  • КОКОСОВО МАСЛО – предотвратява набръчкването и състаряването на кожата. Състои се от над 90% сурови наситени мазнини- важен и ценен строителен материал за всяка клетка в човешкото тяло. Абсорбира се лесно от кожата и я прави кадифено гладка;
  • КАКАОВО МАСЛО – хидратира, омекотява. Препоръчва се за третиране на кожни проблеми, като стрии, екзема и дерматити;
  • UVA/UVB ФИЛТРИ – предотвратяват преждевременнотот фотостареене и появата на петна;
  • SPF 30;

Слънцепредпазен крем SPF20 „SUN CARE“ -50%

Летният загар е красив спомен за лятото, който кожата ни дълго пази, за да ни напомня за най-приятните моменти под слънцето.

Останете спокойни на плажа, като защитите кожата си от вредните слънчеви лъчи със Слънцезащитен крем SPF20 от линията „SUN CARE“ Кожата остава мека, хидратирана и гладка, благодарение на активните съставки:

  • ВИТАМИН Е– мощен антиоксидант, който засилва естествената защитна бариера на кожата и подобрява еластичностт;
  • КОКОСОВО МАСЛО- предотвратява набръчкването и състаряването на кожата. Състои се от над 90% сурови наситени мазнини- важен и ценен строителен материал за всяка клетка в човешкото тяло. Абсорбира се лесно от кожата и я прави кадифено гладка;
  • КАКАОВО МАСЛО– хидратира, омекотява. Препоръчва се за третиране на кожни проблеми, като стрии, екзема и дерматити;
  • UVA/UVB ФИЛТРИ– предотвратяват преждевременнотот фотостареене и появата на петна;
  • SPF 20;

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *