• вт. апр. 16th, 2024

Номинират Al Amar за парфюмериен бранд на годината

ByПетър Ангелов

май 31, 2021

На Националните награди за бизнес мода и шоубизнес 2021 организирани от Красимир Недялков във Варна, брандът Al Amar ще бъде в надпреварата за парфюмериен бранд на годината.

Собственикът на бранда Ахмед Хамед, ще бъде един от почетните гости на събитието във Варна. Международният експерт по аромати е официален вносител на дубайските парфюми „Swiss Arabian“ и „Nabeel„.

Royal Mystery EDP For Women

Royal Mystery е изтънчен и запомнящ се аромат за жени. Създаден е за жени, които имат характерно присъствие и елегантност.

Royal Mystery позволява на жената да покаже и палавата си същност.

Началните нотки са плодови, изразени в аромата на току-що отрязани пъпеш и круша. Тази плодова комбинация изпълва деня със светлина и ободряваща свежест. Лекотата в усещането на аромата на фрезия напомня на полъха от крилата на пеперуда и чудесно кореспондира с червените рози, потъващи в сърцето на аромата. Централните нотки на парфюма идват от розовата свежа част на ревена, от чувствения мирис на мускуса, който плавно прелива в крайните нотки пачули и кехлибар, оставяйки характерно излъчване на вашето присъствие.

Royal Mystery е парфюм за жени, подходящ за носене през цялата година.

Парфюми Swiss Arabian
Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, носещи мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Swiss Arabian. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесни ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Swiss Arabian, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.


SWISS ARABIAN НАСЛЕДСТВО, КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА ПОчти ПОЛОВИН ВЕК
Историята на Swiss Arabian е очарователна приказка, която продължава повече от 40 години. Този пионер в арабските парфюми е основан през 1974 г. от г-н Хусейн Адам Али, млад мъж-мечтател от Йемен с богатство от знания и дълбока страст към парфюмерията.


Продукти с марката Swiss Arabian
Колекциите, които брандът Swiss Arabian предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за въздух.

ARABIAN MUSK Spray Perfume

Нощем пустинята се среща с небето, небето се среща със звездите, а за пътешественика небето е направено от звезден прах. Горещите пясъци се превръщат в хладен блестящ прах, който отразява лунната светлина като древно огледало за предсказване на бъдещето.

Мускусът е ароматът, изразяващ желанието у човека – жаждата му за нещо повече. Извлечен то дивото и вплетен в нежен парфюм, той е в основата на изначалните желания – на нестихващо любопитство и усилено търсене на любовта. Връхните нотки са на свежа мандарина, касис, ягода и сини сливи. Те изпъкват сред богатия земен аромат и достигат до пределите на небесата. Средните нотки на жасмин, роза и ванилия ви отвеждат право към златните порти. Базовите нотки на сандалово дърво, пачули и ванилия охлаждат лицето ви след края на пътуването, което се случва веднъж в живота.

Ароматът е поставен в огледална бутилка, украсена с фини пръски. Парфюмът е в контрастна черна бутилка с огледален ефект.

ВРЪХНИ НОТКИ: Стиракс, касис, ягода, малина, череша, сини сливи, мандарина, мащерка, шафран

СРЕДНИ НОТКИ: Бензоинова смола, ванилия, боровинки, жасмин, роза, естествена кожа, олибан

БАЗОВИ НОТКИ: Боб тонка, масло от уд, дървесен мъх, мускус, сандалово дърво, пачули, сива амбра, ванилия, цветя, черен велур, дървесен аромат и амбра

Парфюми Nabeel

Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, които носят мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Nabeel. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесните ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Nabeel, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.

 

История на марката

Asghar Adam Ali (Al Attar) основава марката Nabeel през 1969 г. Старателните грижи, които полага за нея са като на баща към децата му – присъства във всички моменти и трудности към достигане на велики постижения.

Al Attar създава процъфтяващ бизнес чрез постоянство и усърдна работа, спазвайки строги стандарти за качество. Накрая постига мечтата си и създава едно съкровище – качествена парфюмерия, предназначена да както за мъже, така и за жени.

Започвайки от значението на думата „Nabeel“ на арабски „Благороден“, днес можем да заключим, че благодарение на визионерското управление на създателя си и последващите усилия на целия екип на Nabeel, името вече се е превърнало в символ на една процъфтяваща компания.

Продукти с марката Nabeel

Колекциите, които брандът Nabeel предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за въздух.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *