• пн. апр. 29th, 2024

Измамници злоупотребяват с името на Софи Маринова и лъжат феновете на певицата /ВИЖ/

ByПетър Ангелов

сеп. 2, 2022

Броени дни преди старта на шоуто „Звездите в нас“ където Софи Маринова ще бъде жури, за пореден път зложелатели злоупотребяват с името на обичаната от малки и големи изпълнителка.

***

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ REVOLUT ОТ ТУК –https://revolut.com/referral/petar1ilr!SEP1-22-AR-H1
1️⃣ Регистрирайте се през линка. 2️⃣ Преминете успешно верификацията на профила. 3️⃣ Допълнете новата си сметка като я свържете с друга ваша банкова карта. 4️⃣ Поръчайте физическа карта REVOLUT (прилага се такса за доставка). 5️⃣ Направете три плащания с виртуалната карта докато чакате физическата, всяко на стойност 5лв.

***

Софи Маринова веднага сподели в социалните си мрежи за ситуацията и напомни на почитателите си да бъдат много внимателни и да вярват на информация, която са видяли само в нейните потвърдени профили в Instagram и Facebook.

https://www.instagram.com/p/CiAnXdsjzjP/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

„Скъпи приятели и почитатели,

От известно време в социалните мрежи изникват страници и профили, които твърдят че раздавам някакви награди – парични, предметни, разговори или срещи с мен. ТОВА НЕ Е ВЯРНО!

Ако някога, вбъдеще, реша да организирам нещо, то уверявам ви, ще бъде упоменато в профилите ми в социалните мрежи или от моят приятел и PR Тодор Николов – Тодореско.

Ваша, Софи Маринова“ – това гласи текстът към снимката с профила на човека, който твърди че хора са спечелили личен разговор с нея.

Нашият екип също ви съветва да не вярвате на подобни истории, защото сметката ми може да набъбне с колосална сума. Също така, не предоставяйте личните си данни на никого.

Слулайте хубава музика и напомняме че концертът „25 години Софи Маринова“ ще бъде на 8-ми октомври от 20:00 часа в зала „Арена Армеец“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *