• сб. юли 20th, 2024

Джейсън Момоа тръгва „По широкия път“ в HBO Max от днес

ByПетър Ангелов

ян. 29, 2024

Kинематографичният документален HBO Original сериал „По ширoкия път“, с участието на Джейсън Момоа, e с премиера днес в стрийминг платформата HBO Max. Първите два епизода от общо шест са налични за гледане.  ТРЕЙЛЪР

Поредицата ни повежда в търсене на приключения и приятелства, през призмата на майсторството, в които Джейсън Момоа се среща с невъзпятите герои зад любимите ни развлечения и хобита – от занаятчии до производители на мотоциклети, от музиканти до спортисти. За него “главна роля“ в сериала имат красотата на Съединените щати и хората, които го вдъхновяват.

Джейсън Момоа разкрива, че любовта му към пътуването му е помогнала да срещне редица уникални личности. Актьорът е прекарал не малка част от живота си, поемайки по безлюдни пътища, които го срещат с мъже и жени като тези, които виждаме в епизодите – хора в безкрайно търсене да променят живота около себе си. В контакт с онези, които споделят неговата любов и страст към занаятчийството, той изследва не само тяхното уникално майсторство и умения, но и търси начин да види света през техните очи.

По 2 нови епизода ще бъдат налични в HBO MAX всяка седмица от 18 януари до 8 февруари.

Джейсън Момоа е създател на „По широкия път“, както и ко-режисьор и изпълнителен продуцент заедно с Браян Мендоса и Кайл Уилър. Продуцент е Джейсън Мендоса, а изпълнителен копродуцент е Парис Хърбърт-Тейлър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *