• чт. юли 18th, 2024

Еми Стамболова отбеляза двоен юбилей с Глория, Деси Слава, Бергендорф и др. 

ByПетър Ангелов

окт. 24, 2023

Еми Стамболова е изключително талантлива и харизматична певица, която през годините създаде собствен стил и заема важно място в българската поп фолк музика. Преди броени дни тя имаше двоен юбилей – 50 години житейски път и 30 години на сцената. 

Двойният празник тя отбеляза с много гости, сред които и нейни колеги. Откроиха се  Глория, Деси Слава, Нелина, Лия и Снежина, които се качи на сцената на новия клуб в Студентски град и поздравиха своята колежка. 

Една от най-големите изненади на вечерта бе появата на певицата Жана Бергендорф, която допълнително запали атмосферата и направи впечатление със своя глас. Въпреки коментарите, че е качила доста килограмите, Жана продължава да представя на високо ниво своята музикална кариера.

На юбилея Еми бе изненадана още с една специална торта с бели гълъби, която е символ на нейната песен „Птица бяла“. Нейни почитатели пък я провъзгласиха за кралица и й сложиха корона на главата.

Юбилярката Еми Стамболова с 30-годишна кариера във фолка е ясен знак, че е оставила неизгладим отпечатък в музикалния свят на България. Нейната талантлива и емоционална изпълнителност продължава да очарова публиката и да я радва с всяко ново изпълнение. 

Еми избра да празнува в най-новото и луксозно място в Студентски град – Mazzo Club & Restorant, което е напът да се превърне в безспорен лидер на пазара. Собственик на клуба е Илиан Василев, който познаваме добре от предишния сезон на „Сървайвър“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *