• чт. юли 18th, 2024

„Разкритие“ – ново шоу по HGTV за дизайн, спрямо семейните ценности

ByПетър Ангелов

сеп. 19, 2023

Семейното наследство вдъхновява дълбоко лични дизайни в новата поредица на HGTV „Разкритие“ с участието на дизайнерката и обичан водещ от телевизионни предавания на Warner Bros. Discovery – Вероника Валенсия. ТРЕЙЛЪР

Семейната история, наследството и културата на собствениците на жилища ще бъдат вдъхновение за всеки ремонт в най-новата поредица на HGTV – „Разкритие“. В различните епизоди дизайнерката и майка на две деца Вероника Валенсия и нейният екип ще се срещат с клиенти, за да научат за семейния им произход и значими моменти от миналото им. За всеки проект Вероника се консултира с генеалог, за да научи повече за културната идентичност на клиентите си и създава табло за настроение в естествен размер, вдъхновено от естетическите детайли на семейната им история. След това Вероника и нейният експертен екип, състоящ се от гуруто в дизайна Томи Раус, майстора строител Дейвид Болер и талантливия художник Джошуа Смит, преобрзяват домовете, създавайки красиви и модерни пространства, които почитат културното наследство на съответното семейството. Произведения на изкуството и артефакти, вплитат личното наследство на собствениците на дома в цялостния дизайн.

Като дизайнер от мексикански и индиански произход, културата и традициите винаги са играли важна роля в живота ми“, казва Вероника. „Вдъхновена съм да разкажа историята на едно семейство чрез дизайн в над 600 ремонта на домове и вярвам, че откриването на корените ни може да окаже дълбоко влияние върху всеки аспект от живота ни.“, споделя тя.

В един от епизодите дизайнерката ще се срещне със семейство Билъпс, които копнеят за дом, който да празнува корените и историята им. Вероника ще научи повече за западноафриканския произход на семейството и ще отдаде почит, като създаде наследствена скулптура, вдъхновена от древните бенински бронзове. По време на поредицата Вероника ще включи творчески наследствени елементи във всеки дом, включително конзола за грамофонни плочи във винтидж стил и витрина, пълна със сантиментални предмети в чест на починали близки. Тя ще обърне внимание и на ценни семейни снимки и сувенири, които са били съхранявани преди това, за да поднови връзката на всяко семейство с предците им.

Нов епизод се излъчва всяка сряда от 22:00 часа по телевизионния канал за дома  HGTV.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *