• сб. юли 20th, 2024

ЕЛИО ОТ ЗЕМЯТА НИ ПРИЗОВАВА  ОТ 1 МАРТ САМО В КИНАТА

ByПетър Ангелов

юни 14, 2023

Доведете ни вашия лидер!

 

От векове хората се обръщат към Вселената в търсене на отговори. През пролетта на 2024 година Вселената най-накрая ни отговаря – само че се обажда на грешен номер. На 1 март Дисни и Пиксар ни призовават да се запознаем с Елио от Земята, който ще ни отведе на уникално фантастично пътешествие извън пределите на планетата ни сред изпълнените с невероятни чудеса измерения на безкрайния Космос, където ще открием, че нищо не е невъзможно за тези, които се осмеляват да мечтаят.

Елио е артистичен, креативен и запален почитател на затворения живот младеж, на когото му е трудно да се впише в своята среда и по-важното – да намери място, на което да принадлежи. Майка му Олга управлява свръхсекретен военен проект, целящ разкодирането на странен извънземен сигнал, но в крайна сметка Елио е този, който по случайност осъществява контакт и се оказва телепортиран в Космоса. Там той се изправя пред Обединените напреднали вселенски видове и по погрешка е взет за посланик на Земята. Разделен от семейството си, Елио се отправя на вдъхновяващо космическо пътешествие, което го среща с пъстра палитра от чудати извънземни, всеки от които има своите странности и традиции. С подкрепата на новооткритите си приятели, Елио трябва да се ориентира в опасни непознати светове, да се справи с множество предизвикателства и да отключи вътрешната си сила, за да изпълни ролята си на посланик на Земята…

Дали Елио ще успее да открие себе си и да спаси Земята, ще разберем догодина през март, а дотогава можем да надникнем към красивия, невероятен свят на Елио от Земята с първия трейлър на филма, който ни запознава с леко непохватния, но ужасно умен и симпатичен младеж и привидно непосилната задача, пред която се изправя. Подгответе се да се впуснете в приключение, което ще провокира въображението ни, ще докосне сърцата на малки и големи и ще ни напомни за необикновения потенциал, който се крие във всички нас. „Добре, чао, обичам те!“.

Режисьор на Елио от Земята е Ейдриън Молина (Тайната на Коко), а продуцент е Мери Алис Дръм. Ролите в оригинал озвучават Америка Ферера, Брад Гарет, Йонас Кибриъб и др.

Елио от Земята пристига само в кината от 1 март.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *