• сб. юли 20th, 2024

Гледаме Боб Оденкърк в Късметлията Ханк в HBO Max

ByПетър Ангелов

юни 12, 2023

Новият сериал на Sony Pictures Television „Късметлията Ханк“ вече е наличен в HBO Max с всичките си осем епизода за гледане наведнъж. В главната роля е Боб Оденкърк (В обувките на Сатаната, Обадете се на Сол), а черната комедия проследява неволите на героя му Ханк – професор в посредствен колеж.

Ханк Деверо-младши е неособено успешен и неохотен председател на департамента по английски език в слабо финансиран, замиращ колеж в Пенсилвания. Ханк е невдоволен от живота си и от работата си  – от неамбициозните си студенти и от факта, че в катедрата му цари разделение и хаос. Естествено корените на гнева му са и в отношенията с баща му… Животът на Ханк и съпругата му Лили претърпява обрат след негово остро изказване.

Късметлията Ханк е продукция на Sony Pictures Television. Всички 8 епизода да комедийния сериал са налични за гледане в HBO Max. Aмериканският черен комедийно-драматичен телевизионен сериал е разработен от Пол Либерщайн и Аарон Зелман по романа Straight Man от 1997 г. на Ричард Русо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *