• вт. апр. 16th, 2024

Невиждано шоу за юбилея на Софи Маринова /ВИЖ/

ByПетър Ангелов

окт. 10, 2022

Най-голямата сцена, която някога е построявана в зала “Арена Армеец”, изключително по мащаби светлинно шоу, кристален звук и други мултимедийни ефекти.
Такава атмосфера посрещна зрителите на концерта “25 години Софи Маринова на сцена” на 08.10.2022 г.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮТ И ВЗЕМИ 20 ЛЕВА БОНУС – ПРОМО ЛИНК

Добавете към това и над 60 музиканти – Ку-Ку Бенд, Теодосий Спасов, Преслава, Константин и Устата, симфоничен оркестър, духова музика… Всичко това превърна концерта на ромската перла в музикалното събитие на 2022 година.

През последните 10 години “Арена Армеец” не е посрещала толкова атрактивно, мащабно и добре организирано събитие. Това твърдят хора, запознати с музикалния живот в България.

Комбинацията от перфектна организация и грижа за всеки детайл от страна на продуцента Благо Солов, отлично подбрания репертоар и новите аранжименти дело на Евгени Димитров – Маестрото, както и звездния отбор на сцената, превърнаха юбилея на Софи Маринова в българското „Сан Ремо“. Софи получи и специални поздрави от много свои приятели, както и цветя от голямата Лили Иванова.

И ако е имало сълзи, те бяха от радост. Радостта на едно малко ромско момиче с кристален глас, което следваше мечтите си и извървя пътя до звездите.

ОЩЕ ЗА СОФИ МАРИНОВА:

Софи Маринова за приятелството, любовта и още нещо..

Ето как Тодореско зарадва Софи Маринова

Първите думи на Софи Маринова за изненадата на Тодореско

Тодореско: Софи Маринова ми е като майка

Ето какво се случи с YouTube канала на Софи Маринова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *