• нд. юни 23rd, 2024

Мадлен Иванова и Ивайло Захариев връчват специалните награди „Хотел мениджър“ и „Ресторант на годината“

ByПетър Ангелов

окт. 3, 2022

В началото на месец октомври, „Гранд Хотел София“ ще стане домакин на събитието Гранд Милемиум Приз „Ресторант на годината“. Датата е 06 октомври, а нячалото на събитието ще бъде в 19:30 часа.

30 обичани и популярни ресторанти ще премерят сили в 13 номинационни категории, а победителите ще бъдат избрани чрез гласуване на журналистическото жури, както и от гостите в залата.Над 80 гости ще определят победителите.

Ето част от ресторантите, които ще се впуснат в надпреварата за победа и бяха избрани след медийна селекция и оценката на клиентите:

Ribs & Sticks

Един креативен бранд,
който се Яде.

Яхнахме вълната на новите условия и създадохме безобразно вкусни
новости, ребра, бургери и други свежести за мачкане, хрускане и
дърпане от кеф. Създадохме го ей така, от глад за НОВИ решения как да сме по-близо до вас, как да сме адекватни и гъвкави. И все така размазващо вкусни.

La Opera Sofia

Две спефиални награди ще бъдат връчени в категории „Мениджър на годината“ и „Готвач на годината“, които ще бъдат избрани чрез гласуване от професионалистите в залата.

Десислава Иванова и Иво Йончев ще бъдат водещи на събитието, а Владислав Славов, Ивайло Захариев и Мадлена Иванова ще бъдат сред специалните гости.

Мадлена Иванова е носителка на безброй титли и отличия, а първата от тях е Lady Bulgaria Earth 2011. Последната награда красавицата спечели таз година и стана Queen Of The Year 2022. Въпреки че работи като главен юристконсулт в една от районните администрации на Столична община, Мадлена е организатор и жури на редица конкурси за красота

Люба Илиева и Кристиян Грънчаров пък ще се погрижат за доброто настроение на всички и ще ви завладеят с музикални изпълнения на едни от най-големите си хитове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *