• сб. юли 20th, 2024

Пампорово пуска в предварителна продажба нов вид ски карта с отворени дати на ползване, като запазва миналогодишните цени

ByПетър Ангелов

сеп. 21, 2022

Предвид сложната икономическа обстановка в страната, нарастващите разходи, инфлация и несигурност, Пампорово дава възможност на своите гости за финансова предвидимост на своята почивка, като активира и пуска в продажба за периода от 22 септември до 20 ноември нов вид ски карта на миналогодишните цени.

 

Името на новата ски карта е „Select” и е с отворени дати за ползване през зимния сезон. Предлага се за половин, 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 7 последователни дни и може да бъде закупена предварително, но без фиксирани дати, запазвайки гъвкавостта на ползване, в избран от ползвателя период през зимния сезон. Ползването на ски карта „Select“ стартира при първото преминаване през който и да е турникет в ски зоната и през който и да е ден, считано от официалното откриване до официалното закриване на ски сезон 2022/2023 в Пампорово. Подробни инструкции за начина на продажба могат да бъдат намерени на www.pamporovo.me.

 

Цените от предходния сезон, които ще бъдат активирани за продажба до 20 Ноември са дневна лифт карта на цена 45 лева за деца (от 7 до 11 години), 59 лева за младежи (от 12 до 17 години) и лица над 65 години, както и 75 лева за възрастни (от 18 до 64 години).

 

Картите могат да бъдат закупени или презаредени онлайн, само през официалната уеб страница на курорта www.pamporovo.me. Получаването на ски картата е възможно безконтактно през pick-up устройствата в курорта, чрез сканиране на QR код, генериран при закупуване през онлайн магазина, или на касите, срещу предоставяне на електронен ваучер през мобилно устройство, или на хартиен носител. При наличие на пластика от изминал сезон, картите могат да бъдат презаредени онлайн.

 

Същите преференциални условия и период на продажби важат и за двата вида сезонни лифт карти – сезонна без ограничения и сезонна за делнични дни, които също могат да бъдат закупени онлайн до 20 ноември.

 

Полудневната лифт карта и през следващия сезон ще бъде с 45 минути повече каране и ще е валидна от 11:45 часа до 16:30 часа.

 

Следвайки концепцията за ски картите, двата водещи петзвездни хотели в курорта – Перелик и Орловец, запазват преференциалните условия и отстъпки до 20.11.2022 г. Специални пакети за Коледно – Новогодишния период и за сезона с варианти за настаняване с или без изхранване, могат да бъдат директно резервирани с най-голяма отстъпка до 40% онлайн само в официалните страници на хотели Перелик и Орловец и на www.pamporovo.me.  

 

Специални програми с отстъпки за ски услуги и настаняване в хотели Орловец и Перелик ще има и за следващия активен зимен сезон за картодържателите на БАКБ, ОМВ, ISIC и абонати на А1.

 

Πaмпopoвo e нoминиpaн в ĸoнĸypca нa WоrdЅkіАwаrdѕ зa „Нaй-дoбъp cĸи ĸypopт в Бългapия зa 2022 г.“. Приканваме мнoгoбpoйнитe си посетители, дa ни пoдĸpeпят като гласуват за любимия си курорт на: https://worldskiawards.com/vote/pamporovo-2022.

 

Планината ни пази, тя значи спорт и здраве.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *