• сб. юли 20th, 2024

Жабата оживя в Студентски град, а Емануела изпадна в ступор /ВИЖ/

ByПетър Ангелов

сеп. 12, 2022

Култовата песен „Комбайна вършачка“, по-известна  като „Васко Жабата“, заля целия Тик Ток по света. Ретро фолк хита получи втори живот, а истерията по кючека е неописуема. 

На едно от последните си участия в „Planeta by Eleven“ Емануела бе изненадана на сцената от доста секси жабок. Изпълнителката на „Нотариално заверен“ не успя да отлепи очи от зелената жаба, особено след като се съблече и показа коремните си плочки. 

Най-оборотното заведение в нощна София реши да яхне вълната от истерията по песента и за целта са изработили костюм на жаба, под който се крие секси мъж, който обича да показва плочките на корема. Първата си поява в клуба той направи преди седмица на участието на Емануела. 

Хитовата пайнерка бе шокирана от появата му, но бързо се съвзе и успя да се забавлява на песента и превъплъщението на жабата. Тя бе предизвикана да пее и танцува тази модерна в Тик ток средите песен, но се оказа, че певицата с изумрудените очи не е научила текста и публиката се задоволи само с танцувалните й умения, които също не се оказаха впечатляващи. 

Зелената жаба се появява всяка вечер в пика на купона в клуба и всеки желаещ можещ да се снима за спомен с този герой, който допълнително допринася за доброто настроение на купонджиите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *