• пт. апр. 19th, 2024

Фолк певица се хвърли от балкона заради мъж

ByПетър Ангелов

сеп. 9, 2022

Новата Галена, както вече наричат русокосата фурия Малена, за пореден път взриви попфолк меломаните. Освен с невероятния си въздействащ глас и изявена вокална техника, която печели всеки, който я е чул на живо, дългокраката дива шашна всички и със сюжеетната линия на новия си хит “300 дни” .

В него Малена показва още едно от своите безспорни качества – това на актриса и повече от брилянтно изиграва образа на отчаяната влючена жена, която се хвърля от терасата на своя балкон заради любим мъж. Именно така певицата се нарежда на едно от челните места по провокация и професионализъм.

Песента “ 300 дни” съчетава в себе си умелото преплитане на ориенталски мотиви , към които певицата отдавна има своя афинитет и модерно дискотечно звучене. В горещото фолк парче, дългокраката тигрица залага на творечесския тандем – Радомир Кишев – музика и Петя Радева – текст.

Малена споделя, че това е най-въздействащата й и красива песен до момента, и е изключително признателна на човека, който е повярвал в нейния талант и е плътно зад нея, а именно музикалният й продуцент Михайл Бургуджиев .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *