• вт. апр. 23rd, 2024

Синан с нов хит „Ако чуе Бог“ /ВИДЕО/

ByПетър Ангелов

авг. 17, 2022

Едно от най-големите имена в каталога на „Диапазон Рекърдс“ Синан, представи новият си проект на меломаните, който носи заглавието „Ако чуе Бог“.

Музиката и аранжимента са дело на самият изпълнител, а текстът е написан от Анастасия Мавродиева. Режисьор на видеото е Добромир Николов, а миксът и мастерингът са направени при Спас Лазаров.

Синан получи безброй коментари от почитателите на поп-фолк жанра, които са на мнение че изпълнителят никога не ги разочарова и винаги поднася само проекти от най-високо ниво.

Певецът никога не е крил, че е роден в Белгия и не е научен на български език от родителите си или хората около него. Синан дори не е учил в българско училище, дори напротив – певецът сам се е научил да чете, говори и пише на български.

Песните на Синан са доказателство за това, че той говори езика повече от прекрасно. Разбира се, появиха се и хейтъри, които опитаха да осмеят произношението на изпълнителя и дори му приписват диалект. Е, това остава почти незабележимо, защото многобройните почитатели на Синан го поздравяват за всеки проект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *