• чт. юли 18th, 2024

ALEK SANDAR ИЗБУХВА С МАЩАБЕН ПРОЕКТ

ByПетър Ангелов

юни 7, 2022

Поп сензацията Alek Sandar ще представи мащабен проект в колаборация със световна звезда. Не с една, а с цели две!

Кои са те обаче, за момента изпълнителя не разкрива, но повдигна завесата около сингъла като сподели, че е работил с продуцента на „Eastcost“ Brent Kolatalo.

Неслучайно, Alek Sandar се е доверил на Brent Kolatalo, защото именно в дискографията на продуцента са имена като Lady Gaga, BTS, Eminem, Kanye West, Drake, Bruno Mars и много други. В самото студио на продуцента има плочи именно на тези изпълнители.

Специално на своят PR Атанас Лазаров, Alek Sandar споделя че работата по парчето е започнала още миналата година с българският EDM продуцент Nic Toms. Той е и един от създателите на последният проект на певеца, който е кавър на популярен хит от 90-те години.

Връзката между Alek Sandar и продуцентът Brent Kolatalo дошла от общи познати. След като чува няколко демо версии на изпълнителя, Brent Kolatalo се спира на „Please don’t Go Go“. След като го чува, той се обръща към Alek Sandar с думите „Това парче ще го работим“.

Малко след това дошла идеята да се вкара и още един популярен артист, но нещата се стекли по такъв начин, че не един, а цели два дуетни партньора ще има българинът Alek Sandar. Колаборацията му ще бъде с много популярни имена от световната сцена. Когато научил новината и парчето било завършено, Alek Sandar споделил пред близките си, че не може да повярва какво му се случва.

Е, малко остана до премиерата на проекта, която е насрочена за началото на месец юли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *