• сб. апр. 20th, 2024

Диона завладя меломаните с „Клеопатра“ /ВИЖ/

ByПетър Ангелов

май 31, 2022

Новото музикално предложение на една от най-талантливите и атракривни изпълнителки на фирма „Пайнер“ Диона, направи своята премиера преди броени дни и се радва на висока оценка от меломаните.

Самата Диона споделя че намира себе си в Клеопатра, защото е силна, борбена и красива като нея. Тя споделя, че се открива във всяка жена, която знае как да използва качествата си, за да постави един мъж на колене пред нея самата.

Това е вторият проект на Диона, в който тя смясва своето рап и попфолк амплоа, а комбинацията е повече от взривоопасна.

Разбира се, певицата нямаше и как да се размине без хейт, но не заради музиката, текста или атрактивните визии, а за използваният реквизит – 70 литра мляко, което певицата признава че е било ледено, но като един истински професионалист е издържала на сцените, за да представи най-добрият проект на своята публика.

Меломаните откриват прилика между Диона и Клеопатра и дори стигат по-далеч, защото я определят като ромската Клеопатра. Разбира се, това далеч не обижда Диона, защото тя е горда с произхода си и със семейството си, което е достойно за уважение.

Музиката и текста са по идея на самата изпълнителка, но участие за да бъдат изпипани до съвършенство вземат и Dexter и Анастасия Мавродиева. Видеоклипът е заснет от най-добрите Buddubbaz Tape Company, а фотосесията е заснета от Иван Стефанов.

Продуценти на проекта са фирма „Пайнер“ и самата изпълнителка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *