• чт. юли 18th, 2024

Зрелище, кал и брутални битки разтърсиха град Костинброд в първия ден на Луда Надпревара

ByПетър Ангелов

май 14, 2022

Взривяващо шоу, каскади, пушек и много изненади белязаха първият ден на първото събитие на Луда Надпревара за сезон 2022 година. На пук на времето, участниците се раздадоха до последни ламарини. Дори дъжда не успря да развали доброто настроени на публиката и мотивира още повече участниците да дават всичко от себе си.

В първата битка премериха сили представителки на нежният пол. Ослепителната красавица от Костинброд Ива от Барбаршоп мери сили с гост звездата в надпреварата Жана Бергендорф. Местното Поло показа завидна здравина и се класира за втория ден на събитието.
Втората битка бе между Бобо отново от отбора на Барбарите и избръсна съперника си на арената на гладиаторските битки. Пунтото на Алекс показа, че размера не винаги има значение. В тройна битка между Опел Астра, Поло и БМВ, се затвърди твърдението, Полото цяло целеничко е готово за битка в утрешния ден. Много тежки закани дадоха и професионално оборудваните автомобили, Мерцедеса или Астрата ще остане последният останал на ход предстои да видим в утрешния ден. Пламтяща кола, газещ чудовищен джип, каскади, бяха само малка част от зрелището което бяха приготвили организаторите. Награди от партньори на събитието бяха предоставени както на участниците, така и на зрителите.
За ден втори на събитието, организаторите са поръчали хубаво време, невероятно зрелище и много изненади които очакват малки и големи в рамките на утрешния ден.

Заповядайте утре, точно в 16:00 часа в град Костинброд!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *