• сб. юли 20th, 2024

Бизнес дамата Десислава Иванова с приз за „Електронна търговска марка“

Бизнес дамата Десислава Иванова бе отличена с приза „Мисис Дама на годината“ 2022 в категория Електронна търговска марка, на церемонията по време на раздаването на 14-тите  годишни награди за бизнес постижения  „Мисис Дама на годината“ 

Десислава Иванова прие с благодарност наградата, и смята, че тя е заслужено признание за дългогодишната й работа. Макар че притежава диплома за специалността „Банково и застрахователно дело“, Деси решава да се захване с търговия. „Търговията е моята страст и стихия. Обичам това, което правя и влагам цялата си любов и енергия. Тук намерих своето място и  успях да реализирам голяма част от мечтите си“, споделя Десислава.

Първия си магазин за дрехи отваря преди 20 години. Преди 6 пък стартират двата онлайн сайта за дрехи extazy.bg и  за обувки и чанти – galdini.net.

„Не мога да кажа, че не съм имала трудности – напротив, но с много воля и усилия успях да превърна galdini.net във водещ сайт за онлайн търговия, който е сред първите в търсачките в интернет. За популяризиране на сайтовете използваме  маркетингова мрежа в социалните медии и известни инфлуенсъри.

Целият ни асортимент, от български обувки, е произведен от висококачествени кожи, ходила и аксесоари. Дизайнът е мой. Признанието, което получавам всеки ден от многобройните ни клиенти ме вдъхновява да създавам още по-красиви модели“, разкрива Десислава Иванова.

По време на пандемията нито един служител не губи работата си, напротив – още един човек става член в семейството на galdini.net.

Днес Деси разчита на помощта на дъщеря си, която изцяло се занимава с маркетинга на брандовете. Порасналата млада дама е студентка в НБУ и изучава „Управление на бизнеса и предприемачество“. Тя с удоволствие помага на майка си в бизнеса с идеи, които се оказват доста креативни за развитието на сайтовете. Много често застава пред обектива като модел на марката.

“Удовлетворена съм от това, което правя. Най-голямата ми награда е когато получа комплименти от клиенти за високото качество на продуктите. Чувствам се удовлетворена и реализирана в професията си жена, а това е половината от рецептата за щастие в живота“,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *