• сб. юли 20th, 2024

КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ СЕ ЗАВРЪЩА В НОВА ИСТОРИЯ ОТ ПРИКАЗНИЯ СВЯТ НА ШРЕК

ByПетър Ангелов

мар. 28, 2022

Дори и деветте живота все някога свършват

Този септември любимият на всички, обичащ млякото, авантюристичен и безстрашен представител на семейство котки се завръща на голям екран!

Пух се появява за първи път през 2004 г. в номинирания за „Оскар“ Шрек 2 и мигновено се превръща в световна сензация. Впоследствие той участва в още два филма за Шрек, както и в развиващото се в същия приказен свят собствено приключение Котаракът в чизми, като общите световни приходи от тях надхвърлят 3,5 милиарда долара. Сега, за първи път от повече от десетилетие, DreamWorks Animation представят нова история от тази магическа вселена, в която Котаракът в чизми се отправя на най-голямата си авантюра до момента.

В Котаракът в чизми 2 дръзкият разбойник Пух открива, че страстта му към опасността и пълната липса на инстинкт за самосъхранение са взели своя дан – той е успял да профука почти всичките си девет живота, изгубвайки им бройката някъде по време на безчетните си странствания. В опит да си ги върне обратно, Пух се отправя на епично пътешествие в Тъмната гора, за да открие митичната Звезда на желанията. Но само с един останал живот, Пух ще трябва да внимава къде стъпва, да се смири и да потърси помощ от бившия си партньор и противник – пленителната Кити Лапичката. Противно на тяхната трезва преценка, към мисията на Пух и Кити се присъединява дрипавия, бъбрив и несломимо жизнерадостен помияр Перо. Заедно, тримата герои трябва винаги да са една крачка пред недоброжелателните Златокоска и престъпното семейство на Трите мечки, „Големия“ Джак Хорнър и ужасяващия ловец на глави Големия лош вълк.

Насред шеметното преследване, нахаканият Пух, за който нищо никога не е сериозно, ще бъде принуден да поспре за миг и да се запита – „Ако ми остава само един живот, как бих го изживял?“. Въпрос, общовалиден за всеки един от нас.

С нови атрактивни герои, оригинална и изключително забавна история с множество намигвания към редица обичани приказки, Котаракът в чизми 2 ще предложи епично кинозабавление, както на почитателите на предишните приключения на Пух, така и на тези, които за първи път пристъпват в невероятната вселена на Шрек.

Дългоочакваното продължение на номинирания за „Оскар“ хит от 2011 г. е режисирано от Джоел Крофърд и продуцирано от Марк Суифт, които са творческият екип, отговорен за хита на DreamWorks Animation Круд: Нова епоха. Изпълнителен продуцент е създателят и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри.

Изживейте всяко приключение като за последно с Котаракът в чизми 2 от 16 септември само в кината на 2D и 3D.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *