• чт. апр. 18th, 2024

Саша Рико в очаквано добра комбинация с изворна вода „eGo“

ByПетър Ангелов

дек. 14, 2021

Смело можем да кажем, че Саша Рико се превърна в една от най-желаните и обичани изпълнителки през последните години.

https://www.instagram.com/sasharikosasha/p/CXTnTThDlD-/?utm_medium=copy_link

След като представяше само хит след хит, Саша Рико успя да изгради богат и хитов репертоар, с който си извоюва челни позиции в попфолка, а меломаните не крият любовта си към изпълнителката.

Е, сега Саша Рико подготвя чисто нов проект с който да зарадва многобройните си почитатели и последователи в социалните си мрежи. За невероятния си стил, Саша Рико заложи на топ дизайнерът Фатих Осман. Гримът и е поверен на Цецо Андреев. Към момента, екипът с когото е работила Саша Рико по музиката, аранжимента, текста и видеото не се разкриват, но певицата разкри най-голямата си тайна – за хидратацията си по време на снимките на новият проект, певицата заложи на изворна вода „eGo“.

Саша Рико и екипът ѝ са повече от очаровани от качеството на водата, защото певицата винаги е искала за себе си най-доброто. Припомняме ви, че само преди броени дни, на „Business & Fashion Awards“ 2021, изворна вода „eGo“ грабна приза в категория „Напитки“.

Саша Рико позира с изворна вода „eGo“ и трябва да признаем, че комбинацията между тях е повече от взривоопасна..

Преди броени часове, новата песен на Саша Рико направи премиера в официалния YouTube канал на певицата и се радва на топъл прием от страна на меломаните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *