• чт. апр. 25th, 2024

ГРУПА „ЖЕСТИМ“ ПРАЗНУВА 25 ГОДИНИ НА СЦЕНАТА

ByПетър Ангелов

ное. 10, 2021

Група „ЖЕСТИМ“ празнува 25 годишния си юбилей с Концерт-спектакъл „ЖЕСТИМ И ПРИЯТЕЛИ 25 ГОДИНИ ПО-КЪСНО“, с много блясък и скъпи приятели. 

С това събитие групата за синхронно пеене и танци „Жестим“, създадена и ръководена от Мария Атанасова, отбелязва 25 годишнината от създаването си. В Концерт-спектакъла към глухите артисти ще се присъединят и техни приятели – видни поп и рок изпълнители, актьори и балетни трупи, с които нечуващите изпълнители имат съвместни изяви през годините. 

В Концерта по повод рождения ден на групата участват Маргарита Хранова, Искра Радева, Етиен Леви и група Супертрик, Деси Добрева, Росица Кирилова, Галя Георгиева и Атанас Лазаров, Александър Мутафчийски и Катя Тупарова, балет Веда Джуниър. Водещ на музикалния спектакъл е Петя Дикова. 

PR-ът на звездите Атанас Лазаров и Галя Георгиева излизат за първи път на сцена заедно, а „Прекрасна вечер“ ще бъде представена и в новогодишната програма на БНТ.

Концерт-спектакълът „ЖЕСТИМ И ПРИЯТЕЛИ 25 ГОДИНИ ПО-КЪСНО“ ще се състои на 10 ноември 2021 година от 19:00 часа в Музикалния театър „Стефан Македонски“.

Събитието се реализира по проект на Сдружение „Тишина“ към „Агенция на хората с увреждания“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *