• чт. юли 18th, 2024

Нищо не може да се сравни с парфюм YA GHALI

ByПетър Ангелов

окт. 30, 2021

По-ценен от хиляди думи, по-траен от вечността, Ya Ghali не може да се сравни с нищо, което познавате. Този унисекс аромат е създаден от уханията на Изтока. Носи в себе си мириса на масло от уд, турска роза и базови нотки на карамелизирана захар и боброва мас.

Бутилката на парфюма е с форма, носеща влиянието на Изтока, с контрастни златни и черни нюанси, в които се преплита красива шарка. Завършекът е фина капачка с формата на купол.

 

ВРЪХНИ НОТКИ:   Българска роза, турска роза, шафран

СРЕДНИ НОТКИ:   Уд, ванилия, боровинки, циприол, пачули, сандалово дърво

БАЗОВИ НОТКИ:    Карамелизирана захар, бензоинова смола, боброва мас

Парфюм YA GHALI 100ml spray

Парфюми Nabeel

Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, които носят мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Nabeel. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесните ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Nabeel, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.

„Бъди пръв, посрещай предизвикателствата, бъди различен“
Това е мотото, което от далечната 1969 г. до днес олицетворява нестихващите усилия за постигане на успеха на бранда Nabeel.

История на марката
    Asghar Adam Ali (Al Attar) основава марката Nabeel през 1969 г. Старателните грижи, които полага за нея са като на баща към децата му – присъства във всички моменти и трудности към достигане на велики постижения.
    Al Attar създава процъфтяващ бизнес чрез постоянство и усърдна работа, спазвайки строги стандарти за качество. Накрая постига мечтата си и създава едно съкровище – качествена парфюмерия, предназначена да както за мъже, така и за жени.
    Започвайки от значението на думата „Nabeel“ на арабски  „Благороден“, днес можем да заключим, че благодарение на визионерското управление на създателя си и последващите усилия на целия екип на Nabeel, името вече се е превърнало в символ на една процъфтяваща компания.

Продукти с марката Nabeel
    Колекциите, които брандът Nabeel предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за въздух.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *