• чт. юли 18th, 2024

Луда надпревара идва в София след броени дни

ByПетър Ангелов

сеп. 20, 2021

Третото и последно издание на Луда надпревара за тази година, ще се проведе в София на 25 и 26 септември, след 5 дни. Предходните две издания на Луда надпревара в Костинброд и Перник пожънаха огромен успех и ето че дойде момента за големият и грандиозен финал за тази година.

„Луда надпревара“ безспорно се превърна в едно от най-зрелищните събития, които любителите на автомобилните състезания очакват с нетърпение. След огромният успех на двата дни в Костинброд, ето че е време да станем част от второто им издание за годината. Отново ще станем свидетели на гладиаторски битки и куп изненади.. И всичко това на 25 и 26 септември!

Но с какво толкова “Луда надпревара” се различава от останалите събития? Много просто, “Луда надпревара” е събитие с кауза и послание, да се спре войната по пътищата. В автомобилното зрелищно шоу, могат да участват хора със собственоръчно направени автомобили, а целта е да бъдеш последният, който е останал в движение. “Луда надпревара” се провежда под мотото “Спри агресията по пътищата, стани един от нас” и се радва на голям интерес. В контролираната среда на “Луда надпревара”, всеки участник трябва да покаже как умее да избягва брутални удари, чрез майсторско шофиране. Единственото условие за участие в зрелищната Луда надпревара е, да имаш свидетелство за правоуправление и да бъдеш запознат с правилата и регламента на “Луда надпревара”.

Само в “Луда надпревара” можете да се насладите на зрелищно шоу, което е поверено на каскадьори от страната и чужбина. Ще можете да се насладите на дрифт, каране на задни гуми, скокове с мотори, огнена бомба – автомобил преминава и пламва целият в огън, боулинг с наредени автомобили, както и чудовищвн джип, който преминава през автомобилите като през масло. Очакват ви и куп изненади.

Билети в мрежата на www.bilet.bg, както и на сайта на www.ludanadprevara.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *