• нд. юни 23rd, 2024

Veryl – завладяващ нов аромат от Al Amar

ByПетър Ангелов

сеп. 13, 2021

Нови попълнения в магазинната мрежа на Парфюмериен бранд на годината 2021Al-Amar, е наличен във вариант както за дами, така и за господа.

Veryl е аромат който ще остави следа в съзнанието на всеки, който е имал честта да усети уханието му.

Veryl за мъже

Накарай ги да се чудят

Ароматът на VERYL за мъже е динамичен и ясно изразен. Импулсивната му природа е част от очарованието, чрез което VERYL улавя в мириса си индивидуалността на свободния дух. Връхните нотки на VERYL за мъже са класическите лавандула и дървесни аромати на бяла бреза, които отразяват действителната борба за надмощие между спокойствието на сигурността и тръпката от неизвестното. В сърцевината на аромата се разгръща теменуженият мирис на страстта и неподправеното любопитство към непознатия свят. Това е свързващият елемент между взривяващите връхни нотки и основата на парфюма, в която преобладава импулсът да следваш природата. VERYL за мъже остава неподражаемо присъствие в пространството, където се усещат мъжествените дървесни нотки, а свежестта на мускус прави мъжа, който го носи, незабравим.

Динамичността на мъже е неговият отпечатък.

Връхни нотки:       лавандула, бреза

Средни нотки:      теменужки

Основни нотки:     дървесни нотки, мускус

Veryl за жени

Накарай ги да се чудят

VERYL за нея е женствен аромат, който съчетава волността и приключенския дух. Когато използва VERYL, жената знае, че в него се съчетават ароматите, улавящи нейната идентичност. Тя е импулсивна, но знае какво иска. Динамичен и авантюристичен, парфюмът VERYL за нея носи връхни свежи и пикантни нотки на джинджифил, кардмон и пипер, които приканват към разгадаване на мистерията коя е жената зад този аромат. Средните нотки се разгръщат като букет от скъпи цветя, прецизно комбиниращи уханието на нежни портокалови цветчета, женствен мирис на божур, изтънчен аромат на гардения и плътност на кокос. На прага сте да разберете коя е жената и тогава парфюмът ѝ преминава в завладяващо усещане за чувственост: около вас се разнася топлината от аромата на амбра, очарованието на чувствения мускус и кадифеното присъствие на сандалово дърво.

Да, жената, която носи този парфюм, е незабравима, също като него.

Връхни нотки:        джинджифил, кардамон, пипер

Средни нотки:       портокалови цветчета, божур, гардения, кокос

Основни нотки:     сандалово дърво, амбра, мускус

SAPIL

    Разнообразен избор от парфюми, дезодоранти, спрей за тяло и подаръчни комплекти. Аромати, подходящи както за него, така и за нея. Безценни подаръци на достъпни цени.

SAPIL Парфюми
    Влезте в царството на омайващите дълготрайни аромати, които ви очакват!
    Колекцията от парфюми на Sapil за мъже е класическа стилна комбинация, която се състои в аромата на лавандула, примесен с дървесни нотки. Олицетворение на мъжкото присъствие, парфюмите изразяват категорично и уверено поведение на атрактивност и адреналин. Съставките в парфюмите подчертават мъжкото любопитство неуморно да опитват нови предизвикателства. Страстното представяне е мостът между базовите нотки на ароматите и импулсивния мирис на природа.
    Ароматите за мъже оставят следа от мускус, който е символ на сериозно присъствие. Динамиката на бранда изразява новата ви идентичност.

    Колекцията на Sapil за жени е разработена от безценните флорални аромати на богат мирис на рози, жасмин, мед, ванилия и чувствено присъствие на дървесни нотки, иланг-иланг и трайни масла. Уханията на парфюмите са плътни и чувствени, с подчертана идентичност. Характеризират модерната жена, която живее на пълни обороти.
    Идеята за женственост е създадена чрез невероятно сполучливото съчетание на скъпите съставки, вложени в различните аромати.

Посетете уебсайта www.al-amar.bg и се потопете в магията на ориенталските аромати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *