• пн. май 20th, 2024

Rakaan – аромат на решителност от Al Amar

ByПетър Ангелов

авг. 20, 2021

Винаги победител.

Rakaan е аромат на достойнство и ръст. Това е аромат на сила и победа. Човекът Rakaan не се бои от нищо и ароматът, въплъщава могъщата сила на неговата решителност да спечели. Rakaan е интензивен дървесен аромат, който придава истински традиционен агар на сърцето на човека, който го носи. Откривайки с платформа от пикантен грейпфрут и остър екзотичен лимон, лотосовото цвете в центъра говори за красотата на пустинята. Разпростира се, като достига дълбоките, резониращи гори от дълготрайния финал. Сандалово дърво се слива с остър кедър, те обединяват сили със златния нектар от агар, ценен като бижу сред безкрайните пясъци. Rakaan е интензивен аромат за мъжете. Предназначен е за през деня.

Винаги победител.

Връхни нотки:            GRAPEFRUIT, CARIBBEAN LIME

Средни нотки:            LOTUS FLOWER

Основни нотки:          CEDARWOOD, SANDALWOOD, AGARWOOD

50мл

 

ПОВЕЧЕ ЗА RAKAAN И АРОМАТИТЕ НА AL AMAR, МОЖЕТЕ ДА НАУЧИТЕ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК!

ИМЕ НА АРАБСКИ ПРЕВОД:    Спокоен човек Име на историческа личност – арабски воин

Парфюми Swiss Arabian
    Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, носещи  мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Swiss Arabian. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесни ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Swiss Arabian, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.


SWISS ARABIAN НАСЛЕДСТВО, КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА ПОЧТИ ПОЛОВИН ВЕК
Историята на Swiss Arabian е очарователна приказка, която продължава повече от 40 години. Този пионер в арабските парфюми е основан през 1974 г. от г-н Хусейн Адам Али, млад мъж-мечтател от Йемен с богатство от знания и дълбока страст към парфюмерията.

ПОСЕТЕТЕ УЕБСАЙТА WWW.AL-AMAR.BG И СЕ ПОТОПЕТЕ В ПАРФЮМИТЕ, КОИТО ЩЕ ВИ ПРИДАДАТ ИНДИВИДУАЛНОСТ И ЩЕ ОСТАНАТ В СЪЗНАНИЕТО ВИ ЗАВИНАГИ..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *