• сб. апр. 20th, 2024

Най „горещото“ лятно видео създавано от български изпълнител спряно от разпространение!

ByПетър Ангелов

авг. 4, 2021

Ако все още не сте видели най-горещото лятно видео на ALEK Sandar значи още нищо не сте усетили от лятото!

Актуалното видео „Me, You and the Moon“ събира най-красивите млади модели от САЩ, България, Етиопия, Перу и Колумбия в една изкусителна комбинация демонстрирайки красиви тела, естествена красота и много сексапил. Песента е създадена от Alek Sandar в модерния ритъм на лято 2021, а чрез видеото реализирано от фотографа на американското издание „Harpers Bazaar“ се цели да се покаже любовта, независимо от расата и сексуалната ориентация.

Музикалният лейбъл за поп музика и култура в България „Facing The Sun“ отказа разпространението на видеото и според изпълнителя причините са изцяло дискриминиращи и проява на хомофобско отношение. До момента всички проекти, които пуска в България Alek Sandar са промотирани и разпространявани без проблем от този лейбъл.

„Във видеото в рамките на около 3 секунди едно от момчетата – модели докосва брадичката ми, а момичетата проявяват близост, която е показана много елегантно“, споделя Alek Sandar и допълва: „Явно наистина съм забравил какво означава да живееш в България. България не е Русия, България не е Ватикана. България е в Европейския съюз! Моите мацки в клипа са супер натурални и красиви. Ако считате клипа ми за „сексуална провокация”, тогава не искам да коментирам всичко онова, което виждаме в поп фолк или рап клиповете“.

След като сподели в социалните мрежи разочарованието си от лейбъла в България, едни от най-популярните блогъри и инфлуенсъри в САЩ коментираха първи високите качества на песента и видеото и нивото на дискриминация в България.

От 14 години живея между Ню Йорк и Берлин и не мога да толерирам решението на „Facing The Sun“ без да споделя мнението си. На мен ми е по-трудно от българските изпълнители, защото моите песни са изцяло на английски език и трудно достигат до родната аудитория. Въпреки това искам да кажа на моите фенове, че песента е качена в моя You Tube канал и може да я гледате и коментирате. Ще се радвам да чуя и вашето мнение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *