• пт. сеп. 22nd, 2023

МИС И МИСТЪР ТОП ЛИЦА НА ОБЗОР-Класа, стил, усещане за европейско забавление!

ByПетър Ангелов

авг. 2, 2021

В разгара  на лятото и палещите слънчеви лъчи,  кметство Обзор,  Wave beach bar  и Теополис-Централен плаж-Обзор Ви канят на истинско пиршество за сетивата- конкурсът за красота и европейски зрелища- мис и мистър Топ лица на Обзор-2021.  Ол инклузив емоцията  с магнетични местни и национални красавици и морски мачовци е предвидена за  6-и август, петък от 16 часа на изцяло преобразения по всички съвременни евростандарти Централнен обзорски плаж пред култовия  Wave бийч бар.  Модният  пърформанс  се провежда под генералната опека на кмета на град Обзор – Христо Янев.
       В журито ще присъства водещият светски пи ар на България: Наско Лазаров, обзорски повелители на плажните атракции, представители на домакините, спонсори и естети от божествения черноморски град(бел.авт. в превод старото име на Обзор е Теополис-Божествен град).
 Мис  и мистър Топ лица на Обзор присъства в културния и нощен живот на китния туристически град вече 22 години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна,  и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема   „разходка на модни закачалки“.  За да влезете в Хола на шоу бизнеса, посетете първо предверието му,  в деня на шоуто, на  6 август, петък, от 16,00 часа на Централния обзорски плаж пред  Wave beach bar.  Пърформънсът ще е зашеметяващ!
 Съорганизатор на модния ивент на сезона в Обзор  е Национална модна агенция Идея Прима-Варна, с лидиращи позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и емоционална батерия на конкурса е собственикът на агенцията-популярният Димитър Увалиев. Така, че всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем:“  Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!“ .
За поредна година Основен медия и лайф стайл партньор на конкурса е Профайл интернешънъл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *