• чт. юли 18th, 2024

Втори кастинг за конкурса Мистър България 2021

ByПетър Ангелов

авг. 2, 2021

Този петък, 6 август от 10:00 часа в хотел „Маринела„, ще се проведе вторият кастинг за участие в дългоочакваното събитие Мистър България 2021.

След успеха на първият кастинг за Мистър България 2021 и огромният интерес към събитието, ето че дойде време и за вторият кастинг.

За първият кастинг на Мистър България 2021, участниците бяха от различни градове в България, сред които Враца, Монтана, Пловдив, София и много други.

Три дневен тур в Букурещ, ще потопи кандидатите за престижната титла в исторически места и забележителности в съседната ни страна Румъния.

Битката за първото място ще бъде на 31 август, точно в 21:00 часа в хотел International Hotel Casino & Tower Suites, във Варна, курортен комплекс Златни пясъци, инфинити зоната на Skyfall с дрес код бяло и розово.
Акробатични танци във въздуха, лазерно шоу и синхронно плуване на метри от морския бряг.

Престижно жури ще оценява кандидатите, сред които Енджи КасабиеНиколетаАндреаБлагой Георгиев и Златка Райковад-р Венета ПавловаИвет ГригороваЯненка Люцканова, дизайнера Краси НедялковРобърт Казан – от Букурещ, Румъния. За доброто настроение на посетителите на събитието, ще се погрижи група Akcent, които ще изпълнят най-големите си хитове, познати и в България.

“Бъди здравословен, бъди фит, бъди глобален!” е мотото на конкурса тази година. 

Лицензиант и продуцент на бранда Мистър България 2021 и тази година е Атанас Лазаров, а правата и собствеността е в ръцете на Доно Цветков.

Снимка: Хайлайф

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *