• чт. юли 18th, 2024

Chris Adams WOMAN – завладяващ аромат във формата на шампанско

ByПетър Ангелов

юли 27, 2021

Аромат за жената, което се наслаждава на хубавите неща в живота- от най- мекото кадифе до изпълнените с весел смях дни и нощи и най- искрящото шампанско. Парфюмът CA Woman носи светлото и радостно ухание на пъпеш каналупа, примесено с цитрусови нотки, прясно окосени билки и златно- жълти ябълки. Средните нотки на парфюма от божур, момини сълзи, рози и жасмин ви пренасят в цветното ухание на ясен пролетен ден. Основните ухания на сандалово дърво, ириси и бял мускус дълго ще оставят по кожата ви чувствен аромат.

Парфюмът достига до вас в стъклена бутилка, наподобяща тази на шампанското. Облечена е в луксозна виолетова опаковка.

ВРЪХНИ НОТКИ: Пъпеш Канталупа, Маракуя, Цитрусови нотки, Окосени билки, Кошница с плодове: Бели праскови, Ананаси, Сливи, Жълти ябълки

СРЕДНИ НОТКИ: Перуански пипер, Божур, Момини сълзи, Розови цветове, Воден жасмин
БАЗОВИ НОТКИ: Сандалово дърво, Ириси, Нотки амбра, Изтънчени дървесни ухания, Чувствен бял мускус

Магазин Al Amar | Store Al Amar

CA WOMAN EDT 100ML

CA WOMAN EDT 100ML | Отлична цена от Al-amar.bg

CHRIS ADAMS Парфюми

Продуктите на Chris Adams, Paris са разработени от парфюмеристи, усвоили безценните умения на парфюмерийното изкуство. Затова парфюмите, които те създават, са винаги свежи и съвременни. Ароматите не признават граници – комбинират уханията както на Близкия Изток, така и на мечтания Запад. Парфюмите са иновативни, с подчертано модерен дизайн. Високото им качество е безспорно.
Отличителна черта на парфюмите е способността им да се сливат с индивидуалността на хората по целия свят и да следват жаждата им да покорят красотата. Парфюмите предлагат съвременен лукс на достъпни цени.
Под зоркото око на нашия майстор-парфюмерист се създава и дизайнът на флаконите. Те представляват произведения на изкуството на известни европейски дизайнери, а формите им са достойни да приемат ароматите, създадени от френските майстори-парфюмеристи на Chris Adams.
Парфюмите се предлагат във варианти за мъже и за жени.

Chris Adams Perfumes

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *