• пт. юни 21st, 2024

Летен базар на изкуствата показва красиви, цветни неща

ByПетър Ангелов

юли 26, 2021

Чантата на плажа показва индивидуалността на една дама. С нея можем да се отличим, да покажем колко много държим на външния си вид. Това каза Ева, която има ателие, в което се прави летни чанти и шапки, – основно летни аксесоари, предаде репортер на БГНЕС.

Ева е студент по дентална медицина и едновременно с това, твори повече от прекрасни аксесоари. Ева смята, че красотата е навсякъде около нас.

Разгледайте нещата на Ева, след като кликнете тук

„По-различното на плажните чанти, които ние изработваме, е, че те са аранжирани с цветя и придават доста голяма свежест и индивидуалност на тоалета. Нашите чанти са индивидуални всяка за себе си, няма как да намерите друга дама със същата чанта”, каза младата жена.

Ева е сред участниците в Летния базар на изкуствата. Артикули на морска и лятна тема са сред това, което може да се види на базара, който този уикенд привлича посетители от 11.00 до 20.00 часа на паркинга пред Централни Хали. „И двата дни ще сме тук с много различни автори на ръчно изработени произведения”, каза организаторката Вера Костова.

Тя посочи, че базарът предлага шапки, кошници за плаж, чанти, детски играчки – както шити, така и плетени, детски чантички ранички, декорации за дома, изобилие от бижута….

„Идеята на базара е да се съберем на едно място с авторите, с публиката, да покажем едни красиви, цветни неща, да се усмихваме повече, и въобще да сме в една приятна, творческа атмосфера”, посочи Вера Костова.

Източник: БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *