• пн. май 20th, 2024

ТОЗИ СЕПТЕМВРИ Е ВРЕМЕ ЗА НОВИЯ И ВЪЛНУВАЩ СВЯТ НА ШАН-ЧИ И ЛЕГЕНДАТА ЗА ДЕСЕТТЕ ПРЪСТЕНА

ByПетър Ангелов

юни 30, 2021

Новият трейлър на суперпродукцията на Марвел ни разкрива още за впечатляващото зрелище, което ни очаква

На 3 септември отваряме нова глава от киновселената на Марвел – Шан-Чи и легендата за десетте пръстена за първи път ще разкрие на голям екран завладяващата история на супергероя Шан-чи, познат още като Майстора на кунгфу. Привлечен от мрежите на мистериозната организация Десетте пръстена, Шан-чи се изправя пред миналото, което се е опитал да остави зад гърба си. За да продължи напред, той трябва да приеме истината за своя произход и да открие себе си, но по-важното да реши какъв иска да бъде. Дори това да означава да предаде собственото си семейство.

Новият зрелищен трейлър на Шан-Чи и легендата за десетте пръстена повдига завесата към амбициозната суперпродукцията, изпълнена с превърналите се в запазена марка на Марвел впечатляващ визуален спектакъл и спиращ дъха екшън, и разкрива допълнителни подробности за колоритния нов свят, който ни очаква и героя Шан-чи, в които много зрителите ще могат да открият себе си.

Дните на младия Шан-Чи минават в тежки тренировки, целящи да го превърнат в изкусен наемен убиец, под стриктната опека на баща му – могъщата сенчеста фигура Уену. Когато Шан-Чи научава за престъпната дейност на баща си, той се отказва от обучението си и бяга в Америка, където се опитва да изгради относително нормален живот. Години по-късно обаче миналото му го застига и той отново се оказва въвлечен в зловещия свят на Уену и мистериозната организация Десетте пръстена.

Режисьорът и сценарист Дестин Даниел Кретън споделя: „Основният проблем на Шан-чи се корени в това, че той не знае кой е всъщност. Шан-чи трябва да се научи да приема всяка една част от себе си. Ако си позволи да не види абсолютно всичко – доброто, лошото, светлината и мрака – и да го приеме, той няма да може да разкрие пълния си потенциал.

Режисьор на Шан-Чи и легендата за десетте пръстена е Дестин Даниел Кретън (Short Term 12, Just Mercy), който е и автор на сценария заедно с Дейвид Калахан и Андрю Ленам. Продуценти са Кевин Файги и Джонатан Шуорц. В ролите освен Симу Лу и Тони Люн, влизат Акуафина, Мишел Йео, Фала Чен, Менен Жан, Флориан Мунтеану и Рони Чен.

Влизаме в битка с Шан-Чи и легендата за десетте пръстена на 3 септември, само в кината на 3D и IMAX.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *