• пн. май 20th, 2024

СТАРТИРА ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ ЗА МЕГАПРОДУКЦИЯТА НА МАРВЕЛ ЧЕРНАТА ВДОВИЦА

ByПетър Ангелов

юни 30, 2021

Бъдете първите, които ще видят на голям екран
обвитата в мистерия история на Наташа Романов

От днес, 29 юни, стартират продажбите на билетите за Черната вдовица – дългоочакваното самостоятелно приключение на един от най-ярките и обичани супергерои на Марвел – Наташа Романоф. Зрелищната мегапродукция идва в кината от 9 юли и със специални предпремиерни прожекции ден по рано – на 8 юли. Така най-нетърпеливите фенове ще могат преди всички да видят любимата си героиня в непозната светлина, да се запознаят с нейното „семейство“ и да научат подробности за обвитото ѝ в мистерия минало, преди да стане агент на ЩИТ и да се присъедини към редиците на Отмъстителите.

Със стартирането на предварителните продажби, Марвел ни предлагат и нов поглед към Черната вдовица, в който авторите на филма, начело с режисьорката Кейт Шортланд и звездата Скарлет Йохансон, разкриват любопитни подробности както за забележителния екшън, какъвто до този момент не сме виждали във филмовата вселена на Марвел, така и за дълбокия и личен подход към образа на Наташа Романоф. След толкова години, тя най-накрая има възможност да разкаже собствената си история.

Действието на Черната вдовица се развива малко след събитията от Първият отмъстител: Войната на героите, когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и Черната вдовица. Наташа Романоф е принудена да бяга от закона, но в същото време за първи път в живота си действа свободно и сама взима решения за съдбата си. Тя се изправя пред демоните от своето мистериозно минало и влиза в сблъсък с един от най-опасните си противници – енигматичния Таскмастър. Срещаме се и с нейното „семейство“, включващо Черните вдовици Йелена Белова (Флорънс Пю), която е като родна сестра на Наташа, и по-възрастната, изпечена в шпионския занаят Милена Востоков (Рейчъл Вайс), която е част от мистериозен научен експеримент, както и явяващият се като тяхна бащина фигура Алексей Шостаков (Дейвид Харбър), известен като Червения пазител – руския еквивалент на Капитан Америка.

Режисьор на Черната вдовица е Кейт Шортланд (Lore, Berlin Syndrome), по сценарий на Джак Шейфър (Мошенички от класа) и Нед Бенсън (The Disappearance of Eleanor Rigby). Продуцент е Кевин Файги. В ролите влизат Скарлет Йохансон, Флорънс Пю, Дейвид Харбър, Рейчъл Вайс, Рей Уинстън, Мишел Лий, О. Т. Фегбенле, Уилям Хърт и др.

Черната вдовица се завръща само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 9 юли и предпремиерно от 8 юли. Купете своя билет сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *