• чт. апр. 25th, 2024

Фики на живо в Black and White Piano Lounge до броени часове

ByПетър Ангелов

юни 10, 2021

Black and White Piano Lounge не спира да изненадва всички с разнообразната си програма и невероятен подбор на изпълнители. Този петък, след броени часове, на сцената на Black and White Piano Lounge излиза талантливият Фики, за да направи незабравимо изживяването на всички посетители.

Фики е сред най-талантливите български изпълнители и няма музикален жанр, който да се опре на гласовитият певец. Победителят в едно от изданията на Като две капки вода, доказа че за него бариери няма.

Black and White Piano Lounge е част от най-големият развлекателен комплекс на Балканите Palms Merkur Royal, намиращ се в Grand Hotel Millennium, град София. Пиано барът се превърна в любимо място на хиляди софиянци.

Любопитен факт е, че местата за участието на Фики в Black and White Piano Lounge са запълнени. Разбира се, пиано барът при спазване на всички мерки за безопасност.

А този четвъртък, само ден преди участието на Фики в Black and White Piano Lounge, ще се проведе официална турска вечеря. Ястията ще бъдат представени от chef Shenol, носител на две звезди Michelin.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *